K Hamiltonovmu trestu viedla “zvláštna séria udalostí”, hovorí Wolff | F1online.sk

Potom, čo musel Hamilton desať sekúnd zostať stáť pri svojich mechanikoch, sa zaradil ďaleko za chvost štartového poľa. Postupne sa naňho dotiahol a napokon sa prebojoval až na siedme miesto, ale od víťazstva, ktoré si Hamilton od VC Talianska sľuboval, to malo ďaleko.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/10300/k-hamiltonovmu-trestu-viedla-zvlastna-seria-udalosti-hovori-wolff

FIA by mala ozaj zapracovat na tom ako sa tato infomracia prezentuje timom a jazdcom. Ano Hamilton idiot ze si to nevsimol, ale co ak by na najazde do boxov bola nejaka vazna nehoda a Hamilton by zrazil nejakeho konisara?
Tieto pokyny by mali byt jasne aj pre rozumovo poslabsich jazdcov pretoze tu ide o serioznu bezpecnost ludi pohybujucich sa popri trati.

nebola by v tom pripade vyvesena dvojita zlta? a ta znamena, ze ma ist tak aby dokazal zastavit

nie, dvojita zlta a pitlane closed su 2 rozdielne signaly. timy videli len dvojitu zltu, pretoze pitlane closed bolo niekde na 3tej strane livetimingu. a to je presne co prehliadli a mohlo sposobil ovela vacsie nestastie.

no nic hrasko, akosi mam pocit, ze casto reagujes na nieco co som vobec nenapisal
cim to je neviem, ale skus si lepsie citat to na co chces reagovat

Ja som ti len chcel pomoct aby si nezil v nevedomosti ale zda sa ze to nema zmysel. Ostan v svojej prazdnej bubline