Jürgen Klopp je už súčasťou Red Bullu, črtá sa aj spolupráca s tímom F1 | Magazín F1 - F1online.sk

Jürgen Klopp už naplno zarezáva ako šéf futbalového oddelenia Red Bullu. Cez víkend sa prvýkrát objavil na futbalovom zápase, no vo svojom novom pôsobisku sa zrejme nebude starať výlučne o futbal. Črtá sa aj menšia spolupráca s Red Bullom Racing vo Formule 1.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/185285/jurgen-klopp-je-uz-sucastou-red-bullu-crta-sa-aj-spolupraca-s-timom-f1

Po odchode z milovaneho LFC sa natrepal do RedBull korporatu.

No nesympatickeho RB v F1 sa Jurgen tlacit nemusel :confused:

ano, tiez som mal z toho sprvoti zmiesane pocity, ale chapem ho uz. Je to nieco nove, zaujimave a prenho obohacujuce - kvazi ,sefovat, tolkym klubom po celom svete a predsa nemusi kazdy den do prace.

Red Bull F1 snad do toho predsa miesat nebudu, cervena mu pasuje viac :slight_smile:

No podla mna je to velmi zaujimave, ak Kloop sa rozhodol, ze vstupi do spoluprace s RB, znamena to ze ich futbalovy projekt ma zmysel. Pre mna je to najlepsi trener a velky odbornik. Sice som fanusik Realu madrid, ale obdivoval som jeho pracu v BVB a LFC. Viem ze ludia to hejtuju, ale RB robi vo svete sportu brutalne veci, koniec koncov aj vo formule sa im podarila velka vec a vybudovali jeden uspesny tim.

Aj ty by si tam bol vareny peceny keby ti kralovsky zaplatili aby si robil to co ta bavi.

@Unleash_the_lion :sunglasses:

4 Likes

Uz som si ju dal do profilovky. :slightly_smiling_face:

1 Like