Juncadella nevníma Albona pozitívne: Vždy som ho považoval za preceňovaného | Magazín F1 - F1online.sk

Alex Albon si po nevydarenom pôsobení v Red Bulle musel opäť napraviť svoju povesť. Vo Williamse sa mu to do veľkej miery podarilo, ale nepresvedčil každého. Nový simulátorový jazdec Aston Martinu Dani Juncadella je zvedavý na jeho porovnanie s Carlosom Sainzom, pretože zatiaľ má o ňom utvorený dosť negatívny obraz.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/185839/juncadella-nevnima-albona-pozitivne-vzdy-som-ho-povazoval-za-precenovaneho

Ja mam o nom rovnaky obraz, sice symatak ale priemermy nevyrazny jazdec, vlastne ani neviem kde sa okolo neho berie ta aura top jazdca, v podstate kazdy super nadejny pilot sa ukaze hned, to, ze v RB pohorel, je znakom jeho priemernosti, tych vynimocnych pilotov je veru pomenej.

1 Like

Síce je to tvrdé od Juncadella, ale asi sa dá s ním súhlasiť. Albon svoje miesto v F1 určite má, ale len ako šedý priemer. Myslím si, že Sainz (ktorý tiež nie je top pilot) ho bude porážať už od začiatku sezóny.

Neni trochu ostuda ziskat polovinu bodu co zavodnik, ktery tam ani nechtel byt? Navic kdyz uz to byla nekolikata sezona v DTM co pan Juncadella jel. Taky nevidim Alexe jako top pilota, ale tyhle nazory, to je snad jeste horsi nez blaznivy Jacques.

Rozhodne Sainz o Albonovém dalším osudu?

• Albon bude jezdit se Sainzem stejnou ligu
  • Albon bude lepší než Sainz
  • Sainz Albona mete ze stolu

0 účastníci

Bol by som šokovaný, keby medzi nimi bol túto sezónu nejaký dramatický rozdiel.

Sainz je síce výrazne “pretekovo chytrejší”, ale neviem, ako veľmi túto schopnosť navyše oproti Albonovi zúročí v aute, ktoré v absolútne snovom prípade bude šieste najrýchlejšie na gride.

Když loni Colapinto ukázal svou rychlost, tak Albon docela zpanikařil a začal bourat stejně jako nováček.
A řekněme si upřímně, že Sainz je zcela jiná liga, než Colapinto.
Nepředpokládám, že bude Albon s bouračkama pokračovat, ale jízda s rozumem mu ubere na rychlosti.

1 Like

Takhle, kdo z nich bude viditelně horší, bude mít konec jakéhokoliv doufání v lepší zítřky. A že by tím horším byl Sainz, nepředpokládám.

Kdyby Sainz boj s Albonem prohrál, tak by se přeneslo špatné světlo i na Leclerca, který s ním byl rovnocenný.

Ono jak jsi psal, u Albona to vypadá že jakmile se mu tam ta konkurence objevila, dost znejistěl. Sainz mi v tomto přijde mnohem mentálně silnější.

1 Like

Kdyby Albon znejistěl vedle Sainze, tak to chápu, ale vedle nováčka, který nastoupil pouze na záskok?

1 Like

Colapynto začal ten první závod skvěle, pro Albona to bylo asi hodně nečekané a … prostě se tak trochu rozsypal. Nejdříve jsem si říkal že Sainz to nebude mít vůbec snadné vedle něho, teď uplně nevím no. Možná jsem Albona prostě též přeceňoval.

Albona jsem dost sledoval, abych zjistil proč mu dal RB přednost před Gaslym, ale ničeho zázračného jsem si nevšiml. Ale možná mám pouze opačné předsudky. Sainz ale dodá jasný důkaz, čí odhad je v tomto případě přesnější.