Jos zostáva otvorený odchodu Maxa, problémy Red Bullu pripisuje odchodu Neweyho | Magazín F1 - F1online.sk

Budúcnosť Maxa Verstappena môže byť v roku 2025 opäť na stole. Aj keď si rokovania s holandským pretekárom užíval na verejnosti hlavne Toto Wolff, ani Max nevyjadril Red Bullu príliš veľkú lojalitu. V tomto smere „rezal do živého“ najmä jeho otec Jos, ktorý opakovane vystúpil proti Christianovi Hornerovi a aj dnes rád vyhlási pravý opak toho, čo počujeme z úst zástupcov Red Bullu.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/185098/jos-zostava-otvoreny-odchodu-maxa-problemy-red-bullu-pripisuje-odchodu-neweyho

Bitka o Verstappena sa moze zacat. :slight_smile:

No, to jsou tedy věci. Kdo by to byl jen řekl.

1 Like

stale ma zmluvu do konca 2028. Takze ak by chcel Max odist ma dve moznosti (ak v zmluve nema vykonnostne klauzuly).

1. Odidde do dochodku.
  2. Dohodne sa na odstupnom.

Letos pojede, pristi rok asi taky a pak…

Já jsem to říkal celkem dlouho, ale dostával jsem tu za to hejt a urážky

Už aby Max zakázal tatínkovi mluvit za něj, to je takový můj sen :slight_smile: .

2 Likes

To tak mnohdy bývá, za pravdu nejčastěji :grinning:

1 Like

Jestli klesne výkonnost RB, tak se konkurenci vyplatí tam Emila ponechat.
Jednak by RB odčerpával slušnou porci peněz, ale hlavně by svým hudrováním dost lidí v RB pořádně štval a to nikdy nedělá dobrotu.

Ja neviem ale Maxov otec si myslí, že je asi Boh. Tak neuveriteľne mi vadí, že koniec. Hraje sa na šéfa RB. Pre mňa je to absolútne nevhodné aby niekto ako on diktoval tímu čo majú robiť. Tvári sa akokeby bol on majster sveta a nie jeho syn. A pritom je to on čo v F1 dokázal veľké h…o.

Myslis to, jak minulej rok celej red bull spojil, i kdyz byli 3. nejrychlejsi? Jo ten je tam musi silene stvat…

1 Like

Emil svůj titul udržel, takže OK. Pokud by se to mělo opakovat i letos, tak by se Emil mohl rozhodovat váznějším způsobem.