Jos Verstappen vyzýva Red Bull, aby sa pozrel do zrkadla | Magazín F1 - F1online.sk

Jsi stejně šerif Jirko, máš to ovládnuté dokonale :grin:

1 Like

Puffe, všechny ostatní motorárny patří automobilkám a ne výrobcům limonád, které se to učili budovat před cca 100 lety s kladivem v ruce někde ve stodole na konci světa zvaném Maranello s místním kovářem a knězem.

Takže zase máš všechno špatně a co je nejhorší, víš to…

4 Likes

Já mám s triperem a @Ferda sázku, že RB bude mimo top3.

1 Like

Přečti si tu sázku ještě jednou a začni šetřit…

Tak to, aby ti daroval jeho byt v Monacu a chatu v Thajsku

Když vezme Amazon miliardy, najme odborníky, a postaví motorárnu, tak jsou borci? Protože to jsou prodavači zboží?

1 Like

Ne, když tým F1 přiveze maketu a řekne si 3k za vstupný, tak jsou to borci :grinning:

O F1 toho tady vím nejméně, jen používám kritické myšlení.

A ty chceš vyprovokovat mamlasy pomocí Tripera, což funguje.

Blbost, na kterou jsem dalek jakkoli reagovat.
A zase se snažíš zamluvit, už podruhé, že sázka byla top 4, což je strašně vtipné, když si uvědomím, že já chtěl top 3 a ty top 4.
Byl jsi tenkrát ještě větší naivka než teď…

A teď chci top3 a ty chceš Top4.
Adoruješ je do nebes, ale zároveň máš strach., :slightly_smiling_face::stuck_out_tongue:

1 Like

medvědí služba :white_check_mark:
moc dlouho na sluníčku :white_check_mark:
máš všechno špatně :white_check_mark:

pekny den :slight_smile:

2 Likes

Když napíšeš veřejně, že jsi se strašně mýlil a prosíš mě o revidování sázky z top 4 na top 3, protože jsi byl mladý a naivní, tak s tím budu souhlasit.

takhle tu hrát bingo, a je to checknout :smiley:

Hele, jak to, že Jirka ví co píšu, když mě má v ignoru? jinak s tou sázkou můžeš být v klidu, Ferrari, Mercedes, Honda si to pohlídají

Mimochodem, je záhada jak se tady rozšířilo, že mě říkáte Jirka…
Nejspíš jsem něco přehlédl, něčí soukromou investigaci asi…

ako to, ze si nepamatas co si pisal?

1 Like

V pořádku, jenom stačí, že tady na tom foru se občas objevíš, něco napíšeš a někteří už mají narušenou vnitřní rovnováhu. Takže správně děláš :innocent:

3 Likes

To je moje docela silná vlastnost, že si pamatuju, takže asi nějaký zkrat, nebo nevím…

zkrat :smiley:

no jo

1 Like

Připomeň mi to prosím, skoro bych se vsadil, že jsem to nikdy nenapsal.

Ale zase kdyby to někdo vyšťoural někde na sítích, tak už by tu dávno byla bouře…
Takže záhada