Jos Verstappen sa ohrádza voči tomu, že by bol voči synovi násilnícky: Maxa som udrel iba raz | Magazín F1 - F1online.sk

Zaujímavé, to som si nevšimol. Nemám ho až tak moc nasledovaného. :slightly_smiling_face:
Možno chce tým žmurkaním zbaliť cez kameru nejakú babu. :upside_down_face:

2 Likes

Ja som tiez na to pozeral ako puk, ale raz som si ho vsimal v studiu ked nehovoril a nerobil ten tik.

Mozno maju peknu kameramanku. :slight_smile:

1 Like

Tak to si zabil :smiley: :+1: Kameramanka bude asi riadna kočka :slightly_smiling_face:

1 Like

Mrka na @helmutko :laughing: , ten se verejne hlasi k duhovym vilam.

no co, tak som neodolal si kopnut ked si tak nastavil zadok… nikto nie je dokonaly… :dove: :peace_symbol:

3 Likes

Ale chytrá moc nebude, jestli jí to doteď nedošlo :smile: !

1 Like

@helmutko

Asi má skôr záujem o Richtra. Fabry ju necháva chladnou. :slightly_smiling_face:

1 Like

to preto, lebo Fabry uz je “proslej” (ma zenu a decko/deti) :smiley:

1 Like

Pôvodná inšpirácia Hamovej prilby? :upside_down_face:

1 Like

Ne, to je duhovej fizl, jeho kamos :rofl:

Az mi je divne, ze ty fandis Hamiltonovi a helmutko zas RB. Nie ste trosku vymeneni? :smiley:

Alebo si skryty homosexual bobiku, ked nastavujes zadok niekomu ako helmutko? :smiley:

Co Ty všechno nevíš! Já nějak těžko odhaduju, kolik je mu let, vypadá aspoň pro mě dost mladistvě - ale to už vlastně skoro každý :smile:

1 Like

Aha, tak tým to môže byť. Lebo inak by mu to žmurkanie určite opätovala. :slightly_smiling_face:

dnes ti instagram da sondu do sukromia vacsiny ludi :smiley:

@Explorer a co ak na nu zmurka aby mu uz dala pokoj? :smiley: musim skusit aj ja hlavne tu

Zajímavý nápad, takže od teď tohle :stuck_out_tongue_winking_eye: zamená “dej mi pokoj”? Zkusit to můžeme, už se těším na ty zmatky…

2 Likes

No mal by si to skúsiť minimálne na HellHogra :grinning:

1 Like

ten sa na mna hneva, lebo som sa spytal, preco chce byt so mnou kamarat :frowning:

Každý chce byť s Tebou kamarát :slightly_smiling_face:

1 Like

to si teda nemyslim ale nebudem ti kazit iluzie :smiley: