Jos Verstappen prezradil, prečo je pre Red Bull lepší Mekies ako Horner | Magazín F1 - F1online.sk

Několikrát jsem se letos RedBullu zastával.

Paklize narazis na Maxe, tak se obavam ze po jeho odchodu by si mel jen druhy VCARB po kterym by ani “ pes nestekl” a prisli bychom ( vysledkove) o jeden z top tymu….

Ale proti gustu zadny disputat​:wink:

1 lajk

Ved presne to on mysli. RBR uz nie je aktualne ziadna hrozba, tak je to sympaticky team. Kazdy je sympaticky, ked neohrozuje Mercedes a Antonelliho

5 lajky

Sam napisal, ze by mu vobec nevadila zasa niekolkorocna dominancia Mercedesu, takze… Odpoved mas :smirking_face:

2 lajkov

Najväčším nepriateľom Maxa Verstappena v F1 je istý Jos Verstappen. Tento priemerný pilot F1 a posledné roky jeden frustrovaný a namyslený holanďan nepochopil, že bez nejakého Christiana Hornera, pôsobiaceho 2 dekády ako šéf Red Bullu, by jeho syn Max (Maximus veliký) Verstappen, nikdy nebol niekoľkonásobný majster sveta F1…

Bodka…

to samozrejme nijakym sposobom nevyvracia moje komentare.
Zhodneme sa, ze za problemami bol predovsetkym suboj o vplyv, a ze bez dlhorocneho sikovneho vedenia je dnesny RB slabsi.

Ja som ani nechcel vyvrátiť tvoj komentár, len doplniť, že to tvrdí maximálne tak Ralf Schumacher. :slight_smile:

Tak tak. Príčinou alebo počiatkom tej situácie je smrť Didiho, ale samotným problémom je boj Rakúšanov a Thajcov o moc v tíme.

Dnešný RB je slabší najmä kvôli tomu, že politicky slabší je Mekies oproti Hornerovi, inak ten tím šlape pomerne dobre aj ďalej, čo mňa samého prekvapuje. Čakal som veľký prepad, no ten vôbec nenastal.

Problémy sú tam akurát s výkonnosťou, keďže motor stráca na Mercedes a šasi je problémové, ale to je najmä novými pravidlami a dialo sa to už aj koncom minulej éry od polky 2024. Inak ten tím ako taký šlape dobre podľa mňa a porovnateľne s inými top tímami.

1 lajk