protoze nejaky “filtr” by se hodil
na druhej strane sa Triper moze citit ako pan. Ked to budu sledovat len bohati a mudri tak by mohol byt za blbca nakoniec aj on. Filtre maju svoje rizika.
Sauber a Ferr se zlepsuje… a RB a Mer zhorsuje za poslednich par zavodu … ale zas az tak zle to nebude
Ale pockej prece !!! My uz tady jeden filtr mame !!
Vulgarni slang… jen se zeptej Mohammeda
je to tu samy Rapper)
To máš asi pravdu, ale platí pravidlo, že obvykle ti největší kritici všeho nikdy tu skutečnou vášeň nemají, obvykle jsou to prostí zoufalci.
Tohle fórum je toho příkladem, ti nejaktivnější tady se nejdou podívat na F1 i když ji mají v sousedním městě…
A bohatství je strašně relativní stav, každý student se skutečnou vášní se může dostat jednou za rok do F1 boxů, když bude opravdu chtít.
Tak to pak chápu, proč tu furt něco nebo někoho kritizuješ, zrovna i v tomhle tvým dalším nesmyslu
Na principu filtru fungují elitní univerzity a fungují skvěle.
Myslím, že nepotřebuješ mít ve svém ekosystému lidi, kteří ti nemají co dát.
A zdůrazňuji, vůbec to není o bohatství, peníze jsou důsledek, ne příčina.
takze ma sledovanie F1 fungovat ako elitna univerzita? tell me more…
Vášeň se měří penězi.
To je zajímavá úvaha, takže sázení sportky, je vášeň?
Ano, nějak podobně, je to elitní technologická soutěž, kterou produkují absolventi elitnich univerzit.
Mělo by to mít nějakou úroveň a kulturu, kterou by " fotbaloví hooligans" neměli narušovat.
Do opery taky nechodí metalisti s řetězy.
Dal jsem ti osamocený like, až taková primitivní stupidita se nevidí každý den, win-win pro všechny
Ved aj ma. Elitna technologicka sutaz sa ale deje na uplne inej urovni.
Domotat dress code, bohatství a selekci lidí na pseudo predsudcích, to už Jirka rozjel novou výpravu za dnem tady
Zajímavé, ale já o téhle oblasti nevím vůbec nic, nicméně tenhle příběh neni vůbec nepodobný příběhu Maria Iliena.
Taky se zrodil pomocí Mercedesu, osamostatnil, založil veleúspěšnou Ilmor a nakonec za něj Mercedes zaplatil nehorázně moc peněz, aby ho dostal zpět…
Mimochodem už tehdy o něj bojoval prý Redbull, potom chtěli prý Cosworth a nakonec si motorárnu postavili od základu sami s lidmi od Mercedesu…
To je ale na toto fórum moc těžké čtení, tady se řeší kdo jak projel Rascasse před deseti lety…
Presne moje slova z pred vyše roka… Ten chlap je mental
“Za jeho plat si najmu 10 inženýrů.”