ano, myslel som helmuta
nieje po nej, ta klauzula stale existuje a ak by helmut odisiel tak maxo moze odist, teda aspon to sa hovori, ze taka klauzula existuje
zrusit by ju mohli len so suhlasom maxa
teraz len helmut porusil to co slubil maxovi a upisal sa na par rokov redbullakom pevnejsie ako bol predtym, ale to neznamena, ze by nemohol odist
mnohi robia tieto dve cinnosti sucastne a hlavne pri manualnych pracach je to velmi popularne
tvoji oblubenci to robia pri rozhodovani o zakonoch v tejto krajine.
No psalo se že si Helmuta zavázali podpisem nové smlouvy a musí tam zůstat ještě další 2 roky. Navíc tam vznikla dohoda že když tam nesetrvá kvůli zdraví tak to nic nemění. Tím počítám že klauzule je minulostí, možná leda kdyby ho vykopli.
no, ak naozaj tam pan Marko taku klauzulu dotatocne pripisal tak ma mp1 pravdu. Ta klauzula len tak nezmizne pretoze druhou kopiou tej zmluvy disponuju Verstappenovci. Pokial oni sami nesuhlasili, ze sa ta klauzula vypusti tak tam stale je. RB asi len vysvetlil doktorovi Markovi, ze je v jeho vlastnom zaujme aby tu klauzulu Vestappenovci nikdy neaktivovali.
Ale Verstappenovci ji mohli aktivovat jen kdyby tam Helmut nebyl, jenže on tam je a smluvně se zavázal že tam bude minimálně do konce roku 2026
a tvoji rozpravaju detom na strednej ake je super si hackovat mozog drogami
a nemysli si, ze ti tvoji alkoholu neholduju a to nielen na slovensku, ale aj v eu
co myslis, ze byvaly predseda EK mal naozaj len tie problemy s ischiasom a nekymacalo ho preto, ze bol kazdy den uz od rana nalozeny v liehu?
vela sa pisalo, ze fico chlasta, ale ja som ho nevidel na oficialnych podujatiach, ze by mal rovnake problemy s “ischiasom” ako juncker
alebo ktory “moj” verejne vychvaloval chlastanie vodky ako to robil heger s drobom a nabadal ludi, ze je to super lebo vodku nieje citit a nikto nebude vediet, ze tajne pijete
a preco ti tvoji v minulom volebnom obdobi nezaviedli kontroly na chlast? ved mali ustavnu vacsinu cize to mohli prijat ustavnym zakonom a nemohol by to zrusit ani ustavny sud. nebolo to preto, ze aj tam vo velkom holdovali alkoholu?
skus si zistit ako napr. odvazali radicovu z parlamentu potom ako skoncila jej vlada, bola stata pod obraz bozi a to, ze je aj vtedy bola notoricka alkoholicka vedeli vsetci, len sa o tom nemohlo v mainstreame pisat
ale to nic nemeni na fakte, ze ta klauzla v maxovej zmluve stale je a teoreticky helmut odist moze aj ked podpisal 2 rocnu zmluvu. ved sa hovori, ze zmluvy v f1 nic neznamenaju
rb len zmensil pravdepodobnost uplatnenia tej klauzule, ale co ak helmut zajtra zomrie? zrazu by ta klauzula bola znovu uplatnitelna
No na toto se tam psalo že se s Maxovcema dohodli, že když Helmut odejde ze zdravotních důvodů tak na Maxe se to nebude vztahovat, tam teda řadím i smrt. Proto já už ohledně Helmutovi klauzule to beru jen tak kdyby Helmuta vyhodili.
Max do Alpiny teda?
Vidím to jen jako vlastní přiznání že Renault na to po stránce motoru kvalitativně nemá.
Ale je to dobrý krok od Alpine.
Oni motor neumí, vlastně za více než 11 let nebyli schopni dohnat ostatní.
Evidentně to nedokážou ani pro 2026.
Mercedes je kvalita.
Samozřejmě se jim 2026 nemusí povést.
Jistota není nikdy. Ale asi nový Renault je fiasko.
Jinak Alpine nikdy neměli vyloženě špatný aero. Častokrát měli spousty zajímavých nápadů.
Pokud se Mercedesu motor povede, tak je to pro ně jenom Win.
Přijde mi to smutný a pro F1 prohra
Radši bych tam viděl Adnrettiho, než další Béčko top týmu.
Nevidím v tom prohru F1. Spíš prohru francouzů.
Načo zas vyvolávaš hádky o politike?
F1 prehrala ked sa schvalili pravidla pre 2014 po natlaku automobiliek. Keby sa vtedy nevrtalo vo fungujucich a lahkych V8 hybridoch tak tu mame dnes viacero nezavislych vyrobcov akym bol napr Cosworth. RB so svojim motorom by tiez prisiel skor.