Tohle jsem narychlo našla v knížce o “strýčkovi”, tak bůhví, jak to bylo:
Je vidět, že jsi už jako dítě měl vytříbený vkus .
No jéje, když chrochtal, tak jsem dostával chuť na propečenou jitrničku.
Jeho slepice ani chrochtání mě nikdy nebralo. S tímhle uměním jsem si vystačil sám.
Upřímně řečeno, mně i v přiměřeném věku připadaly stupidní snad všechny tyhle pořady “pro děti”. Vždycky se mi zdály hrozně pitomé, jako bychom my děti byly daleko tupější, než jsme byly ve skutečnosti. Ale možná byla chyba na mém přijímači .
Záleží na podání. Třeba Štěpánku Haničincovou jsem měl rád a Jitku Molavcovou mám rád dodnes. Ta měla dokonce vystoupení v Humenném v kasárnách, když jsem tam byl na vojně, takže skutečně osudovka.
No jestli vám na té vojně vystupovala s pořadem pro děti, tak to s naší armádou bylo horší než jsem si myslela…
Tak ovsem takhle to zni fakt vcelku uveritelne. Podle toho co se o nem tak nejak rikalo, by to i sedelo.
Byla tam se Suchým, takže to byl koncert mírně okořeněný Suchého humorem. Ten mi ale nikdy moc k srdci nepřirostl, ale uměleckou úroveň měl hodně vysokou.
Byl tam prezident tak to urcite slapalo ne…
Sa to vyhravaju tituly s troma timami v startovom poli odpustte mi tu nadsazku ale na tie burajuce Williamsy ma neskutocne stastie… Dobre vieme vsetci ze by nevyhral nebyt debilneho pravida o cervenych vlajkach, co treba uznat tak mal najlepsie tempo ale na 1. miesto by to nestacilo. Ano na keby sa nehra a nikoho to vlastne nebude zaujimat tak to musime brat tak ako to je. Ale robit z neho poloboha to ako je mierne prehnane.
Oni nezastavili práve kvôli tomu, že to pravidlo existuje. To fakt nikomu nedochádza?
Nebyť toho pravidla, tak by zastavili pod SC a pri reštarte by bol pred Maxom okrem Ocona ešte aj Lando a Russell. Lando by Maxa s Russellom pustil dopredu pri jednom zo svojich výletov mimo trať a Russella by Max pravdepodobne predbehol, lebo jazdil kolá, ktoré boli často o vyše sekundu rýchlejšie.
Tak to trochu fantazirujes, oni predsa nemohli vediet ze to Franco rozstreli, inak by bol iba SC a nie cervena. Lando by Maxa pustil ty si teda vtipkar
No veď ale keby neexistuje pravidlo, že pod RF môžu vymeniť pneu, tak by ho normálne zastavili pod SC. Tá RF bola na spadnutie už len kvôli tej vode, keďže sobotná Q sa ani nejazdila za oveľa ľahších podmienok. Jasné zariskovali, ale nebol to až tak veľký risk, keďže pravdepodobnosť RF bola dosť vysoká.
Takže nebyť RF, tak by Lando nerobil chyby a nevychádzal mimo trať?
Kdyby Norris nepokryl Russella a ten by vyhral protoze zavod mohl dopadnout jakkoliv tak by byl zase Mclaren spatnej, to vysvetlovat nema cenu, tak hloupi lidi tady chodi, to neni mozny.
No ak by bol prvý zrejme by také chyby nerobil, podľa mňa bol nervózny, že je VER vpredu a viac chcel ako to bolo možné. Vieš to je úplne iná situácia, to nemôžeš takto jednoznačne tvrdiť. Jazdcovi vpredu sa jazdí úplne inak.
Ano, nemozem to tvrdit s istotou, tak ako ty nemozes s istotou tvrdit, ze by tie chyby nerobil, lebo by bol prvy. On paradoxne tie chyby robil nie pri utoku na jazdca vpredu, ale pri obrane jazdca vzadu, takze moj predpoklad je, ze by tie chyby robil (samozrejme je to subjektivne).
Ale kazdopadne aj keby Maxa zastavili pred RF, tak si myslim, ze mal tempo na to, aby z P4 pri restarte predbehol Ocona, Russella aj Landa a nakoniec vyhral. Netvrdim, ze by urcite vyhral, ale ze je to mozne.
Tu nejde len o víťazstvo, Max sa nezložil z frustrujúceho 17. miesta, ale nopak talčil sa dopredu, predbiehal, nespravil jednu chybu… Zatiaľ čo Lando niekoľko pozícii stratil, vozil sa bezradne za Russelom a nasekal hromadu chýb. A RF? Vraví sa že “Štastie praje pripravenému”, v tomto prípade to sadlo.
Takto sa bráni do psej matere