Který otec, Lewise nebo Schumiho? Myslím, že ani jeden. Tohle je jedinečný exemplář .
Jsem prekvapenej, kolik se tady objevilo mudrlantu a guru na formuli a vse okolo ni. Jak nekdo muze psat, ze Max mel stesti… Co mel Lando cely vikend obzvlast v kvalde. Nemluve o tom, ze norisova v nejrychlejsi formuli nedokaze udrzet prvni misto a pak jeste spadne na p6. Cista komedie a takovyho ,sampiona" nikdo nemuze chtit…
//Rasista dostal dobrej reality check. Misto mluveni sracek do medii, jaky je max prase, tak se ted vtira na instagramu. LMFAO
Nevim no. Tenhle brutalni rodicovskej pristup. Kdyz vidim Maxe s tou soutezivosti, ktera mu leckdy je na skodu, tak me prvni napadne, ze ji mel Jos spis krotit, nez povzbuzovat. Myslim ze tohle neni spravna cesta.
Kdyz si vezmu jak Max rekl ze chtel zdemolovat satnu, tak je jasne ze emmoce a instinkt “zabijaka” ma v sobe prirozene. To neni mladej Stroll, kterej se moc nepotatil.
Jos je podes. I kdyz obcas pobavi, musi to bejt ocistec s nim spolupracovat. By me zajimalo co je Wolf zac, ze si s nim rozumi.
Tohle se neda a ani to nemuzes kontrolovat. Je impulzivni. Az to zacne kontrolovat/uvolnovat, tak mu na tom nezalezi a je nejvyssi cas jit od valu.
Těžko říct, osobně tam nejsme. Posuzuju to, co je známo (včetně jeho soudních kauz) a co veřejně prezentoval a prezentuje on sám, a to je pro mě nepřijatelné snad všechno. Ale třeba má osobní kouzlo, co my víme . Takový přístup k dítěti, jaký on sám popisuje, je zvrácený a hlavně zbytečný. Jak píšu nahoře, “normální” rodiče můžou dosáhnout stejných výsledků bez takové studené drezúry. Však případy podobných “otců” známe i z jiných sportů, i když většinou, pokud můžu odhadnout, to nedávají holky. Kluci jsou přece jenom asi tvrdší materiál .
Wolff si rozumie s kazdym, z koho by mohol profitovat (je to biznismen a je to logicke).
Rozumie si s nim, lebo chce Maxa, to je cele.
Ja to mam stejne. Zpusob chovani Jose v osobnim zivote, co je mi znamo, je daleko mimo moje tolerancni pole. Ale jak pises. Nejsem a nebyl jsem tam, ale strycek Jedlicka to asi nebude.
No to kazdopadne.
No a jak je videt po vcerejsku, dobre dela. Tak na talenty ma cuch, to zase jo.
Strýček Jedlička to spíš bude, o tom se nemluvilo zrovna dobře. Nějaké kokrhání to nezachrání .
Tady je o tom něco od pamětníků, mě naštěstí tyhle aktivity minuly: https://medium.seznam.cz/clanek/lina-klimarova-strycek-jedlicka-nemel-rad-deti-nejmensi-se-ho-baly-vzpominaji-pametnici-45536
Sakra, ja vim, ale doufal jsem ze to nikdo nepropali. Tak diky @Evap . Celej muj zivot mi holky kazej legraci, nebo uvadeji na pravou miru co placam. Desny. Tu co to delala nejcasteji jsem si vzal.
Jéžiš, to jsem nechtěla ! Tak já to smažu, jo? Taková škoda, to mohla být taková legrace !
Včera r. 1993 naposled zakokrhal Strýček Jedlička
Při tenisu u svého servisu kokrhal vždy.
Mercedes si prý taky vykokrhal.
——
To mi nedelej, zrovna jsem jedl polevku
Jo to mi ta moje taky rika. Ze nejsem moc vtipnej. A zhruba stejnym zpuosbnem jako ty. A takovej to mohl bejt hezkej vecer. Ze ten Lando radsi nevyhral.
On vyhraje příště, nebo třeba přespříště, takže legrace bude! Mmch, říkalo se, že strýčka Jedličku, který byl prý kromě jiného i hrozně na peníze, dostali jednou pražští taxikáři. Objednali si ho soukromě na společenskou akci, která spočívala v tom, že ho posadili do kuchyně, sami hráli vedle v pokoji karty a občas někdo houkl “chrochtej! kokrhej!” . Ale nevím, jestli je to pravda, “říkalo se” .
Jedličku jsem zažil na mikulášské nadílce, kterou pořádala NHKG a při jeho vystoupení jsem si přál ať už ten blb nezdržuje, že chci čerta.
A to Ti bylo kolik ?
Chudak. Ale to spis bude nejaka “cerna snitka” nebo neco podobneho.
Jojo priste zase Lando vyhraje. Ale co. At tak nebo tak, sezona je to nadherna.
Takových devět roků. Vyhrál jsem tam soutěž v rychlosti namotání šňůrky na tužku. Co jsem vyhrál si už ale nepamatuji.
Nebyla to vecere se Stryckem Jedlickou?
Večeře určitě né. Vždyť by mi znechutil i slepičí polévku.