Jos Verstappen nie je spokojný s Red Bullom: Mali by sa vrátiť k pretekaniu | Magazín F1 - F1online.sk

To je nejaka p1covina podla mna

1 Like

Tak nemusíš mít Neweyho, stačí, že ho nebude mít nikdo. :smiley:

Co? S tím Hamem? To už se psalo krátce po podpisu. Ve výsledku Ferrari si vybudovalo nejakou organizační strukturu, tak už spoléhá na to. Podle posledních news Newey jedná s AM a McL

Nie nie. To s ferrari… Zda sa mi divne zeby newey potreboval tak obrobsky plat na tych par rokov a zeby si ho ferrari nemohlo dovoliť… Pritom Ferrari bol jeho sen ci ako… Uvidime.

Aston martin newey odmietol vraj sa pisalo

1 Like

Cele je to hodne divne, odchod jednoho cloveka nemuze nikdy znamenat instantni ztratu pul minuty na zavod, nesmysl. Newey prisel do garaze, vytahl z auta flasku a vzal roha, aha…

Vidim to tak ze neco takoveho:

1. Red Bull u jednoho auta prestrelil a dostal se mimo pravidla
  2. Newey dostal od FIA po prstech a to tak, ze radeji skoncil
  3. Red Bull navic dostal ban na vyvoj do konce roku
  4. VER je bez auta 30s vepredu prumer

pisu si :writing_hand:

Ale v jednom má bob určite pravdu. Hlavne pri tom ako funguje vývoj v F1 / aké kolujú info o Neweyho pričinení na vývoji.

1 Like

jo to je jasne

kto vie ako dlho hlavne uz newey nerobi na monoposte

Ale jo, ten primer sedel jako prdel na hrnec.

1 Like

No ak niesi snowflake alebo schvalne nerobis zo seba debilka, tak to pochopis tak jak si to pochopil ty a david

5 Likes

Kdyz auto a tym slape byla by chyba zacit mluvit o Neweym, ted nepotrebuji zmenu designera.

Dva roky mě kdysi v práci šikanoval a potom mi dal k narozeninám motorku…

Nejspíše sis vzal jeho rady k srdci.

Jak v čem :grinning:.
Je o 19 let starší a pořád tvrdí, že zemřu dřív než on…

Podle helmy, kterou jsi zde vložil by mohla být smrt ten lepší osud.
Brrr … nechci nic přivolávat.

:sweat_smile:
Po té helmě jsem roky toužil, dostal jsem ji jako jednorázovku na jednu akci a hned jsem ji odřel.
Jsem nepoučitelnej

1 Like

Každý škrábanec vytváří patinu a tím se zvyšuje její hodnota. :grin:

1 Like