Jos Verstappen nie je spokojný s Red Bullom: Mali by sa vrátiť k pretekaniu | Magazín F1 - F1online.sk

U zubaře se většinou neumírá, co tam máš dál? :smile:

Snad to zubař přežije… :smile:

3 Likes

Takže ježek všude pouští bílou sílu, je ostříhanej na Landu a vypůjčil si symbol slunce od Hindiustů?

Kdo za mlada neposlouchal Landu, tak kecá. :stuck_out_tongue:

3 Likes

Většinou není moc pozitivní. :grin::grin:

1 Like

Oni ti to objasni az zase nekdy vyhraje Red Bull, ted jsou zalezli v norach a truchli :sneezing_face:

Nikdy v životě jsem nic od Landy úmyslně neposlouchal a ani neznám jedinou jeho písničku, takovej já jsem suchar.

Takhle chceš omlouvat mlácení židů jo?

1 Like

A on tady někdo chtěl mlátit Židy? :smile:

@Triper No tak to jsi asi lepšočlověk :slightly_smiling_face:

No a ne? Ježek tu chce mlatit židy, cenzorvat nebo rovnou banovat protistranu, tak nevím čemu se furt divíš :grinning:

Jsem si naivně myslel, že když tady odfiltruju všechny prázdné duše, tak už půjdou všechny ostatní komentáře chápat.
A ten tvůj koment zase nechápu a filtrovat tě nechci…

Byl jsem v tanečních, tak se moc kaju a věřím, že jsi od zubaře odešel se zářivým úsměvem. :grin: :muscle:

Setkal ses s chytrým člověkem.

Za mlada jsem poslouchal Slade, Purple, Nazarety, Uriáše, nebo třeba Kryla.
Kdože je to ten Landa? :stuck_out_tongue_winking_eye:

2 Likes

Tvrdís to iba ty a Jos. Ten nechcel povedať viac tak skús ty.

A tiez AC DC,Sweet,Pink Floyd a dalsich skutocnych muzikantov. A kto dofrasa je to ten Lando?:man_shrugging:t2:

1 Like

AC DC přicházeli až když jsem byl na vojně. Na můj vkus zbytečně moc uřvaní čímž potlačili líbivou melodii. Bombou té doby byli Scorpions. Dodnes při jejích písních zpomalím a zasním se. :innocent:

LOL?! :joy:

Už na Adriana nemají peníze po tom co si Ham řekl o 400 mil na jeho projekty