Jordan zmenil názor na prestup Hamiltona: Ferrari sa rozhodlo správne! | Magazín F1 - F1online.sk

O prestupe Lewisa Hamiltona do Ferrari panujú, a budú panovať, rozporuplné reakcie. Asi len málokto nie je zvedavý na to, ako to skončí, ale veľa ľudí stále nie je celkom stotožnených s týmto krokom, či už sú dôvodom subjektívne hodnotenia, alebo nesympatie voči sedemnásobnému majstrovi sveta. Našli sa však už aj takí, ktorí svoj názor zmenili. Patrí k nim aj Eddie Jordan.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/186652/jordan-zmenil-nazor-na-prestup-hamiltona-ferrari-sa-rozhodlo-spravne

Ten tlak na Lewise, pak uz je jen tenista co prohrava na sety nula dva a 0:40.

z marketingoveho hladiska spravne, ale tie je to len podmienecne spravne
lebo ak lujzo pohori a to sa realne stat moze, hlavne ak ferrari hned od zaciatku mu nebude vediet tak fukat bolacky ako to robili v mercedese, tak to mozes skoncit aj celkom slusnym prepadakom

a ak ho fans teraz prijali az nadmieru pozitivne(asi dostali skupinovu stratu pamate a zabudli, ze to bol pre nich uhlavny nepriatel) tak velmi rychlo sa mozu vyliecit z tej straty pamati :slight_smile:

2 Likes

Každý fanúšik Ferrari fandí hlavne týmu až potom jazdcom. To za prvé za druhé Maranello sa zaplní fanúšikmi vždy keď sú avizované testy na Fiorane. Hotely sú vypredané v okolí i teraz na budúci tyžden na 18.-19.2.

2 Likes

A kto mu tam fúkal bolačky ? To sú čo za drísty :person_facepalming:

je tažke predpovedať čo bude ano časa tika reklam a takych to veci je super ale bude to super aj na zavode ? vedla seba nema nosiča vody ale človeka ktory tuži po titule myslim že prve 3-5 pretekov to dokaže načrtnuť ake to bude

Wolff s celým Mercedesom.

Jediné drísty boli o nesprávne umiestnenom tlačidle, o tom ako Lewis nerobí chyby alebo o záhadných technických poruchách vždy keď podal slabší výkon v porovnaní s Bottasom.

Čo by spravilo s jeho psychikou keby mu niekto naložil ako Marko Maxovi po nehodách v 2018 alebo ako Bono Maxovi keď to preháňa vo vysielačkách? Veď by to ani nedoviezol do boxov a zaparkoval by v najbližšej výbehovej zóne.

Dobrej joke. Marko bránil Maxe za každou nehodu co udělal, mimochodem to dělá do teď.

2 Likes

Po finančnej stránke určite. Či aj ako pretekár sa ukáže po sezóne. Za mňa by vo Ferrari vôbec nemusel byť. Ale raz sa muselo stať, že v milovanom tíme bude môj najnenávidenejší jazdec, čo už taký je život

To aby si obmakcila srdce a pestovala lasku k nepriatelovi haha :smile:

2 Likes

:smiley: to bude dlhá a tŕnistá cesta​:smiley: ale prilbou si ma trošilinku naklonil ma svoju stranu

3 Likes