Tak furt byl Max před Checem, to ho podle tebe má každý víkend deklasovat nebo co?
no ale stale plati to, ze zajazdil len to na co auto malo, nikdy nie viac
to, ze im simulacie predpokladali menej je bezpredmetne, lebo casto im predpokladaju viac ako realne zajazdi. no len vtedy sa nehovori, ze zajazdil pod uroven auta, teda aspon nie pri tych top jazdcoch. tam sa spomenie, ze simulacie sa mylili a ich jednotka zajazdila to najlepsie co vedela na limite auta
no tak potom ako vedia, ze zajazdil viac ako na co malo auto?
ak nevedia kde je limit, tak nevedia ani ci jazdi na limite, alebo hlboko pod nim
ked poviem ze mi lezies na nervy tiez nemyslim, ze mas na sebe skialpinisticku vybavu a nevrtas sa mi v kortexe. Ked pilot povie, ze mu odisli gumy neznamena, ze jazdi na rafkoch a pneumatiky stoja v rade na hotdog. Ked niekto povie, ze pilot zajazdil nad moznosti auta neznamena, ze porusil fyzikalne zakony, ale jednoducho zajazdil nad ocakavanie dobre. Odporucam sa s tym zmierit, vela moznosti tu nemas.
Stroll vi ze Alonso je na nove projekty ten pravy a v F1 je hlavne proto aby vydelal, proc ne nemyslim to zle.
No tak zakonite ano, to ti je snad doufam jasny.
Slepej jak patrona, silena kombinace, ale i tak je nejlepsi.
Neverim že obaja mali rovnaké monoposty. Po náhlych problémoch Maxika sa zrazu dostal bližšie k Perézovy. Prečo sa aj Peréz tak výrazne neprepadol ?
Podľa mňa to nieje tak že Max dostáva z toho 130% určite je lepší ako Perez ale v Red Bullu zaspali na vavrínoch po minulej sezóne a na začiatku tejto museli riešiť nepodstatné veci ako Hornerove fotky navyše do toho im na začiatku roka vyšlo pár dominantných závodov tak si mysleli že budú ďalej dominovať… Minulý rok a na začiatku tejto sezóny mali McLaren, Mercedes a Ferrari problémy ktoré vyriešili v tejto sezóne
Perez z toho dostává tak 105% a Max 105,7%
Počkej, Jirka bude chtít vysvětlení, jak je možný do toho dávat víc, než je maximum
Jsou to kluci šikovní