Jordan by Sargeanta do svojho auta nepustil: Váhal by som, aj keby priniesol veľa peňazí | Magazín F1 - F1online.sk

Štartový rošt na sezónu 2024 máme kompletný. Je to dosť netradičné, ale jazdecké zloženie na Veľkej cene Bahrajnu 2024 bude navlas rovnaké ako na Veľkej cene Abú Zabí 2023. V tomto roku bol prestupový trh nevídane pokojný. Ako posledný sa svojmu tímu upísal Logan Sargeant, ktorého zotrvanie vo Williamse však sprevádzajú prudko rozporuplné názory. Fanúšikom amerického mladíka rozhodne nie je ani Eddie Jordan.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/136897/jordan-by-sargeanta-do-svojho-auta-nepustil-vahal-by-som-aj-keby-priniesol-vela-penazi

jordan mal v kokpite tiez rozne postavicky

Dobre vediet koho by postavil do svojho virtualneho kokpitu :smiley: A David bol ciste B-cko tiez :smiley:

Ano ma pravdu. Sargeant je rovnaka liga ako Sirotkin ci Latifi. Momentalne najhorsi pretekar v poli s velkym naskokom.

1 Like

Vahal by, ale nakonec by ho vzal, jako vsechny co za Jordan jezdili a sehnali zdroje.

Keby nebol american a aj majitelia williamsu neboli americania tak by mu nedali jazdit ani testy.

Každý nováček si zaslouží alespoň 2 sezony, i když to v tomto případě říkám se skřípěním zubů.

Nevim, pilot co za neco stoji jde poznat hned, dva roky se rozjizdet mi nedava smysl. Ono to totiz neni jen o ciste rychlosti, proste na vitezstvi musi byt pilot staveny, to nerozjedes krouzenim po okruhu, navic piloti maji pri nastupu do F1 sve odjezdene.

1 Like

Že se Aston posunul s takovým vozem pouze o dvě místa, tak to je velká bída. :stuck_out_tongue_winking_eye:

Chybali tam body druheho pilota. Aj ked, na druhej strane, taky Verstappen vyhral pre RB konstruktersky sampionat sam :blush: Na to, ze mali cast sezony druhe najlepsie auto… Aj ja som cakal, ze budu vyssie

Já očekával, že na mě vyštěkne @HellHogr , ale zdá se, že už má vánoční náladu. :wink:

Neočekáváný výskok i následný propad byl udivující. Jsem moc zvědavý jestli je to pouze nějaká anomálie, nebo výsledek rozpočtových stropů.

Co bych štěkal, tvoje provokace zname :stuck_out_tongue: jak tu píše kolega, AM musel spolehat hlavně na Alonsa, na druhou stranu 5 nejrychlejší auto skoncilo 5, takže asi to tomu odpovídá

Moje provokace, jó? Tahle byla letos moje první. :stuck_out_tongue_winking_eye:

Ke konci se Stroll docela rozjezdil.

Jde to po návratu do F1 dobrým směrem :wink: :+1:

155 :arrow_right: 173 :arrow_right: 280

1 Like

To bylo dost pozdě, kdyby jezdil takhle alespoň polovinu sezony, tak mohl být AM 4

Na Strolla nikdy nebyl moc spoleh. Proto Aston s tímto jezdcem nikdy nebude mistrovský tým.