Johnny Herbert: Pérez je už psychicky zlomený | Magazín F1 - F1online.sk

Red Bull hneď v prvý deň formulovej letnej pauzy potvrdil zotrvanie Sergia Péreza v Red Bulle. Pre Mexičana je to vynikajúca príležitosť dobre si oddýchnuť, načerpať sily a najmä sa dať psychicky do poriadku. Určite to bude potrebovať, pretože podľa Johnnyho Herberta je psychicky na dne.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/166574/johnny-herbert-perez-je-uz-psychicky-zlomeny

Peréz predvádza už nejaký čas slabšie výkony, ale mňa hy zaujímalo, ako sa vlastne RBR dostal do tejto situácie? Viem, že všetci vyvíjajú, ale mali tak veľký náskok, že sa aj v RBR museli zhoršiť, alebo čo je za tým?

Ja jen vim ze kdyby Herbert jezdil v soucasnosti tak se nechyta, jakoze byl slabej jak caj, toxicida v te dobe nebyla. :sneezing_face:

Muj pohled je ze dostali po prstech od FIA, pac spadli v rozmezi dvou vikendu, navic ve stejne chvili skoncil Newey, u neho mam taky nejaky divny tuseni, moc mi nestymuje jen pohled, ze nemel klid vedle Hornera kterej si prozil druhomizackou zapletku.

Ted Pereze nechaj jezdit i kdyby jezdil pozpatku, z obavy aby se to nesesypalo pod tihou jeho moznych medialnich komentaru a prohlaseni cele.

1 Like

Není těžké si toho všimnout :smile:

1 Like

S Neweym to bude este podla mna zaujimave ked zacnu chodit info von. Ja mam pocit ze okrem vztahovo/mocenskych bojov tam musel byt problem aj s vyvojom. Tazko povedat ci inym ludom sa nieco nepacilo, alebo im FIA na nieco prisla, alebo sa len vedeniu nepacilo ze zrazu maju auto ktore uz len vyhrava a nie dominuje… kazdopadne sa da ocakavat ze odstrihnutim a odchodom Neweyho sa ich technicke/vykonnostne problemy budu skor zhorsovat, obzvlast smerom k buducej sezone. Ak maju technicky narocne auto teraz a nieco tam nefunguje idealne, bez neho sa da skor ocakavat, ze budu preslapovat na mieste a budu oni co budu kopirovat uspesne koncepty. Ale ako uz vela krat zaznelo v minulosti, kopirovanim budu oni ti co sa budu dotahovat a nie ti, co budu nastavovat latku. Ale samozrejme, to je najpesimickejsi scenar, kludne to moze dopadnut naopak a Newey sa ukaze ako dinosaurus ktoreho potencial uz sa vycerpal.

Moc takovych predcasnych designerskych uprku z tymu neni, ale mozna mi neco uniklo, naposledy Williams kdyz nemeli na nahradni dily, tam to ale bylo o rozpoctu.