Johnny Herbert čelil po austrálskom verdikte vyhrážkam smrťou | Magazín F1 - F1online.sk

tak, nie je to pre každého a každý sme iný (našťastie). Niekto si pred tým zatvára oči, niekto nie… No a niekto si sadol k TV pred rokom a… well

Myslím že nemyslí Alonsa ale Staňka, doufám. Ale Staněk je jen jeden z mnoha, ti komentátoři taky souhlasili, dali jsme tu mnoho článků významných osobností kteří se s penaltou neztotožňují. Ale i třeba Norris byl proti, Piastri, pro byl Hulk, mě nepřijde takový rozpor normální a žádat objasnění by mělo být v obecném zájmu. Když už ubere na rovince kde jeho soupeř není v bezprostřední blízkosti, podle mě je to ok. Pak znova akceleroval - to už je ten problémový bod který se nesmí? Russell se nikdy k Alonsovi nedostal asi ani na 2 metry, už jsem to tu psal tisíckrát ale Russella svým počínáním nikdy nedonutil k prudkému brždění nebo strhnutí volantem, to je můj problémový bod. Zvolnění je v tomto směru teda velmi diskutabilní věc. Rád bych to jasný, protože jsem sem dával příklady z telemetrie přibrždění Hama Perezem kde to bylo ještě více průkazné. Lidi to maj za legitimní taktiku zpomalit jiného. Proč to Alonso nemohl udělat? Když si odmyslím že se Russell vysekal protože to nezvládl, není tam rozdíl.

Po objasnění volám. No a že Herbert lže jako když tiskne, to je z článku a doložených citátů jasné.

Myslí Alonsa. :smiley: Za mě jsme to tady probrali horem dolem. Já jsem taky na straně toho, že to byla legitimní obrana. Asi je těch fandů Alonsa opravdu hodně. :hugs:

2 Likes

K tomu ti dají i kur… na klín? :slight_smile:
F1 se zbláznila.

1 Like

Ale tu kur… si vezmeš pak na pár dní domu ne? :smile:

1 Like

Liberty si koupila Moto GP a z něčeho to zaplatit musí.

Jestli aspoň na týden, tak to je dobrá cena. :smiley:

To je na ticketportalu. Bůh ví, kolik si účtují oni. :smiley:

Za ty prachy mám na týden celou charterovou jachtu v Řecku.

Maji svy kouzlo :wink:

Sainz zatočil skôr, Alonso o nejaký meter za ním. A to si nechával Alonso za Sainzom väčší priestor než všetci za Alonsom.

1 Like

K článku - tohle chování nemá žádnou obhajobu a zastání, je to naprosté dno společnosti. Můžou se nám věci nelíbí, nemusíme souhlasit, ale tohle není reakce vhodna člověka, opravdu ne.

K diskuzi - proč se tu opakuje scénáře pokaždé dokola bez ohledu osazenstva?

2 Likes

Tak už se nezlob…

1 Like

Všichni si na Alonsa brousili zuby, tak je radši vybrzdil. :grin:

Alonso mohl za to, jak brzdil Sainz? Co bude dál? US donutilo k útoku na Ukrajinu ne?

1 Like

Proč posílaš tak cringe věci?:thinking:

Budeš to poslouchat dokola.

Alonso za Sainze nemůže, ale za zablokování brzd když to nebylo potřeba ano.

1 Like

Netvrdím, že to nie je kontroverzné – len som predložil argumenty za trest. Ten Alonsov vymyslený problém komisári ani nebrali na zreteľ, no za mňa je to ďalší nepriamy dôkaz.

1 Like