Jeremy Clarkson zaradil Verstappena k velikánom, Hamiltona poslal do starého železa | Magazín F1 - F1online.sk

Hamík vyhrál 2gp v 4. nejrychlejším voze.
Kdo to má? To ani nepamatuji.

Hamík je šelma, která potřebuje cítit kořist a krev.

Stačí vzpomenout na Silverstone.
To byl úplně intergalaktický výkon. Nejlepší výkon na suchu, který v poslední době pamatuji.

No, pokud má vůz slabší, tak jeho motivace klesá, ale to je v jeho situaci a postavení pochopitelné.

On je něco jak @HellHogr, ten taky kvůli 1000kč nevstane z postele.

1 Like

Uz dlouho vam chybi kreativita :smirk:, nuda.

Zeptej se fanouška Sparty komu fandí, a kdo je podle něj nejhorší. Odpověď budeš mít jasnou, stejně, jako u Clarksona. To není nic proti Jeremymu, ale on se dlouhodobě chlubí tím, jak fandí Verstappenovi, takže tenhle článek mi přijde úplně zbtyečný. Stejně, jako by ses zeptal levičáka, proč obhajuje Hamás a nazývá Izrael fašistama. Rozumnou odpověď nedostaneš, ale zasere tím x stránek.

Hezke shrnuti a pomerne presna analyza. :grin:

Porovnávať môžeš jazdcov z jednej stajne. Ako vieš, ako by zajazdil Sainz v meďáku, či Ham vo ferrari ?
Ja vidím, ako tento rok Russell dominuje v Q a bodovo sú aj tak pri sebe, tak o koľko má Ham lepšie jazdiť, ako budúci leader mercedesu Russell ?
Vyhrať titul ? :blush:

Nechaj ho tak. Je to hejter Hamiltona a ani sa tým netají.

1 Like

To se velmi mylis. Ja nejsem hejtr Hamiltona. Ja ho sice rad nemam, ale respektuju ho jako vynikajiciho pilota. Akorat ze ted, bud na to nema, nebo na to kasle. Coz je dost rozsireny nazor mezi odbornou verejnosti. Staci si precist posledni clanky.

Vadi mi na nem predevsim neuveritelna mira pokrytectvi. Ale nikomu to nenutim. A kdyz do nej nekdy stouchnu, tak spis jen kvuli vam, jinak je mi jedno. :smile:

Jestli tohle povazujes za hejterstvi, tak by ses asi mel zamyslet

Pokud by jsi chtel vedet co znamena “hejtr” nejakeho pilota, musis se podivat do vlastnich rad. :wink:

A na @SpiceHornerGirls nereaguju, protoze neni k cemu. Napsal to spravne a rozume. A jeho post je asi i validnejsi nez muj, kdy srovnavam Sainze a Hamiltona. Coz je u nej s podivem, ale je to tak.

1 Like

tiMure, opravdu nemusíš psát slohovky na obhajobu tvého haterství, nikdo to stejně nebere vážně.

2 Likes

Honziku, kdybych chtel abys to cetl ty, tak napisu maximalne dve vety. Ja vim ze tohle je na tebe moc dlouhe.

6 Likes

To mělo být vtipné nebo pokus o provokaci? Od toho, co si vyhlásil těch 100 nesmyslů to jde s tebou z kopce, jsi stejnej hater, jako Max

To vis kdyz jsi na vrcholu, tak cesta vede vzdycky jen dolu, tak uz to chodi. :grin: Ale toho se ty nemusis bat, ty muzes porad jen stoupat. :wink:

5 Likes

Čekal jsem od tebe víc, ale očividně můžeš zklamat ještě víc :grinning: a tu blbost s vrcholem si řekl i Maxovi, že může jít jne dolů a nemůže se udržet nahoře, dle tvého nesmyslnéhou moudra?

To jsme si hezky pokecali, vid Honziku? :wink: :grin:

A preto milí súdruhovia som si povedal, že budem reagovať len na príspevky s nejakou pridanou hodnotou aby som tu nestrácal čas s príspevkami napríklad že: “Mercedes s DAS porušoval pravidlá”. A čuduj sa svete, ten kto to napíše dostane srdiečka od určitých užívateľov. Ktorí že to sú? Oni sa tu určite nájdu a ja na druhú stranu očakávam verbálny, a asi aj osobný útok na mňa.

1 Like