Jenson Button po sezóne ukončí aktívnu pretekársku kariéru | Magazín F1 - F1online.sk

Milan Kubaladnes 11:59

Majster sveta F1 z roku 2009 Jenson Button po sezóne ukončí svoje pôsobenie v tíme Cadillac Hertz Team JOTA v šampionáte WEC. Nebude to len rozlúčka so šampionátom, ale aj so svetom motoršportu. Britský jazdec prezradil, že volant zavesí na klinec a ukončí svoju aktívnu pretekársku kariéru.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/208040/jenson-button-po-sezone-ukonci-aktivnu-pretekarsku-karieru

Button je velmi sympaticky clovek, ktoremu som fandil snad od jeho prvych pretekov v F1. Od zaciatku bolo vidno aky je talentovany a som rad ze vyhral aj titul. A asi nie je vela jazdcov (tipujem tak nula okem Buttona) ktory dokazali na body zdolat v jednom teame najprv Hamiltona a potom Alonsa :slight_smile: (ano viem ze v pripade Alonsa sa o velku cast podpisala zla spolahlivost Hondy, ale statistiky su zapisane :slight_smile: )

6 Likes

Opomněl jsi Jacquese Villeneuva.
Ten byl první mistr světa, kterého Jenson ve stejném týmu smetl ze stolu.

5 Likes

Ohladom subojov Alo But si spominam velmi dobre a hlavne sam Button to opisal jednoducho a pamatam si to doteraz…
‘‘Ked som mal svoj den, Alonso bol tesne zamnou. Ked som nemal svoj den, Alonso bol daleko predomnou’’

4 Likes

O Buttonovi jsem přečetl snad všechno co bylo na Československých webech dostupné, ale tohle jsem nečetl nikdy.

Povedal to, tento výrok som už tiež od Buttona kdesi počul

1 Like

Jj, něco takového řekl, a měl pravdu ten Jenson :muscle:

Tohle si taky pamatuji. To bylo když Button srovnával Hama a Alonsa jako soupeře. O Hamovi řekl, že je silnější v kvalifikacích a Alonsovi, že je lepší v zavodech.

Akorát si myslím, že to bylo malinko jinak…když Alonso neměl uplně svuj den, tak jsem ho měl v zrcátkách a když ho měl, byl daleko přede mnou. Ale to je asi detail. :smiley:

2 Likes

No ty vole a naozaj, teraz ked to po tebe citam, tak si spominam… Pravdu mas, presne takto to bolo :ok_hand:

2 Likes

To nebolo napisane v knihe ci clanku, to Button povedal pri rozhovore do kamier…

1 Like

Všem díky za upřesnění.