Jedna z najlepších kvalifikácií, teší sa zo šiesteho miesta Alonso | Magazín F1 - F1online.sk

Milan Kubaladnes 16:00

Fernando Alonso pred začiatkom víkendu v Austine predpovedal, že šprintový formát môže jeho stajni pomôcť. Zatiaľ sa to napĺňa. Španielsky matador obsadil šiestu priečku, čo je najlepší kvalifikačný výsledok po piatom mieste na VC Maďarska a VC Emilia Romagna. V sobotu sa pokúsi z toho niečo vyťažiť.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/216518/jedna-z-najlepsich-kvalifikacii-tesi-sa-zo-siesteho-miesta-alonso

Osobně myslím že na Williams nebude mít ve sprintu šanci a ani Ferrari, ale kdo ví, nebudu se zlobit když mě Aston vyvede z omylu. V Singapuru bylo tempo velmi dobré, třeba bude i tady, no předpoklady pro rozložení tratě nejsou tak příznivé. V každém případě to byla určitě dobrá kvalda pro Alonsa.

2 Likes

Je to skoda, ze taky pilot ako Alonso uz 10 rokov nebojuje o titul. namiesto toho v spickovych stajniach dostava sancu nedovareny dorast ako Antonelli. Tomu Wolff dlhuju este jednu sezonu v F2 a minimalne dve v beckovej stajni.

No jestli bude příští rok Mercedes opravdu dominantní, bude to pro Russella hodně izi titul a celkem tak nuda.

Inak fakt by ma zaujimalo , odkial beries to presvedcenie o dominancii medveda.Nikto este nevidel ani jeden nastartovany novy motor , nikto este nevidel ani jeden hotovy monopost , snad len okrem vlastnych vyvojarov , ale uz sa siria reci o dominantnosti medveda. Pametam si , ako sa podobne reci sirili aj po predstaveni bezbocnicoveho mercedesa.niektori uz by chceli podavat protesty a nakoniec sa ten koncept ukazal ako prepadak . Uvidime po prvych testoch , popripade po prvej VC.

Já taky odhaduji, že Mergl bude základním měřítkem pro všechny ostatní motoráře.
Alespoň dvacetiletý prim tomu nasvědčuje a značka taky.

Žádné přesvědčení nemám, jen vzhledem k motoru mi to přijde dost možné, ale to je tak všechno.