Jeden z najväčších prestupov všetkých čias je na svete! Lewis Hamilton sa upísal Ferrari | Magazín F1 - F1online.sk

Nie robím to ty ako s Alonsom.

2 Likes

Kamo to nemyslis vazne ne ze si toto napisal prave ty

Nejdem sa pustat do sporu ale premysli si to este

1 Like

Nerobíš, nepostuju tu fan učty, které se tváří serizoně :stuck_out_tongue:

Nereaguj to nemá zmysel.

1 Like

Sú to inside informácie, ktoré možu byť pravda nemusia a Ferrari FRA ako jeden z hlavných zdrojov sa často nemýlilo.

Tak bych rád viděl, kdy jsem takhle postovat twitter account info, jako @Nordotor o Alovi :slight_smile: Norďáku však je dobře, že jsi tak zapalenej do toho, jen to ber trochu s rezervou, víš, jak to u Ferrari chodí :slight_smile:

A neboj teraz budem aj okolo Lewisa postovať. Lebo Ferrari má druhého jazdca, ktorý stojí za reč.

1 Like

Nemyslím si, že budou řešit národnost u jezdce :smiley:

Ja beriem všetko z rezervou on to bere niekto vážne na 100% true Czechcloud inside info?

1 Like

@Hedgehog to bere vážně …

Ale stále čakám na ten understeer článok. Si to chcem prečítať.

Berie to s nahľadom nie vždy je všeko pravda.

1 Like

In 2024, Ferrari could clearly come back to winning more races than they did last year. Their goal over the winter was to create a more stable aero-mechanical platform, making the suspension system interact more efficiently with the car’s aerodynamics. This should help them widen their car’s working operation window, making the 676 project more stable regardless of external environmental conditions, with a constant performance on all different layouts. If they can accomplish this goal, they will fight with Mercedes and McLaren for the whole 2024 season and maybe will be able to challenge Red Bull for the win on some specific circuits.
Zaměřený na zadek monopostu

No nevím, je rozdíl rezervista a chtít obsadit plně sedačku. Osobně si myslím že Mick je ohledně Mercedesu bez šance. Jako když ho nechtěl Vowles ani do Williamsu, nemyslím že má na F1.

No ked mas zamknuty profil tak asi tazko ze :grinning: ja uz nejak u teba citam medzi riadkami kedy to myslis ironicky alebo sarkasticky ale netvar sa pls ze len ty mas nejaky monopol na inside info alebo tak… nordotor je sucast fora ako ste napr vy alonsovci

1 Like

Však taky Norďák musí fandit za tebe, když to bereš tak laxně, já mu nic nevyčítám a jestli to tak vyznělo, tak se @Nordotor omlouvám :slight_smile:

1 Like

zaujímavé, budem sledovať. Ferrari má ale pracovať aj ťažko na predku a celá pointa je urobiť obrovské pracovné okno

1 Like

Ja nic laxne neberiem ale nemam nikde napisane ze tu musim zbesilo vsetko postovat ked sa to tu ajtak od inych uzivatelov skor ci neskor objavi, pripadne tu vznikne oficialny clanok od redakcie

Bohuzial mam aj osobny zivot mimo fora a mam svoje aktivity vo volnom case ktore mi znemoznuju byt v strehu

4 Likes

A nechceš si ve volným čase přivydělat?

1 Like

To uz mam pokryte ale vdaka :grinning:

1 Like