Jeden z najväčších prestupov všetkých čias je na svete! Lewis Hamilton sa upísal Ferrari | Magazín F1 - F1online.sk

Bolo by to ofc velmi konzervativne riesenie za mna ale botttas zjavne este pretekat chce kedze ma zaujem aj o Audi, v Merce ho poznaju a pozna on ich jak vravim mneby to zmysel davalo

Ale po vcerajsom prestupe lewisa uz mi pride ze aj kebyze napisem ze ja nvm ten Grossjean tam fakt pojde, tak to nikomu nepride divne, kazdy len proste caka :grinning:

1 Like

si zase kde zistil? U Alonsa na káve?

2 Likes

u Ferrari insiderů, nečtu učty twitter holek :stuck_out_tongue:

Ctes instagramove dms od Viki

Nordak je ferrari insider

Ferrari FRA je twitter holek? A môže poslať zdroj?

1 Like

A proč to zalepit Vettelem, který se dost trápil už pár sezon před odchodem, když to můžou zalepit VB nebo Albonem? vždyť to nedává vůbec smysl

1 Like

No to mas ako ked sainza hadzu nas5 do redbullu, totany vysmech ich jazdcom, to iste v mercedese

Můžu, ale k čemu to bude, když to budeš i tak vyvracet?

Tak pošli ma to iba zaujíma.

Bono to Ferrari now

Však ale Sainz půjde do RB a Max 2026 skončí, takže se konečně dočká statusu jedničky

Nerealne, nehnevaj sa

Lebo prečo by išli na overall horší štýl v tejto generácii? Keď oversteer je jediná cesta ako RB ukázal.

1 Like

Hogr si zase šňupol hopium ako Alonso pri podpise Mcl 2015

@PUFF tu postoval výborné video na otázku understeer / oversteer :slight_smile:

Ještě mě vlastně napadl Hulkenberg :thinking: Už zase jezdí, výkonnostně nezklamal, a je to taky Němec.

nehněvaj sa na mě, ale ty tu postuješ vše okolo Leclerca, jako by si zastupoval Kiks s Russellem, fandění beru, ale ty to jedeš, jak @Hedgehog na bílém prášku a co se ti nelíbí, tak diskredituješ …

1 Like

Tak sa mercedes vykasle na rezervistov a kazdemu to bude jedno, spravit to RB tak su na pretrase :grin:

No ale ja čakám ten tvoj insider. Si ho zavolám do kancelárie.