to ze mas jeden semester v Brne na VS z teba robi lepsieho cloveka, mas pravdu
Já mám jeden semestr v Brně na VS?
podla mna ani to nie, ale papier znesie
Tvoje škatulkování, kde svět je jen o dvou stranách mne nebaví. Neschvaluji žádné zabijení, znásilňování ani jiné akty násilí. S Gazou to tu vytahuji na tebe, ne protože bych to téma zhlečoval, ale protože tvoje hyperobla nebyla na místě, to nemá se situací v Gaze nic společného. Jinak jestli se chceš dozvědět o Palestincké problematice více, doporučuji nastudovat už z dob 473 před naším letopočtem, ne za poslední století.
Zaslepení fanoušci RedBullu klid, tohle už je s Adrianem oficiální A ano, Horner tam je pořád a Jos na to opět upozorňuje. Další bomby přicházejí
No, tak tvůj papír asi jo, ale to jsou info, o kterých ani já nevím
uz ma nebavis, idem si dat latte ako spravny lattent
Ešte aby nie. Iba hlupáka by rozhodil názor starého stroskotaného gamblera s exekúciami alebo asociálneho rodinného príživníka, ktorý je za zm.rda na každom czsk f1 fóre.
Jestli má nějaký semestr, to nevím, ale jeho učitelka češtiny ze základní školy si musí rvát vlasy z hlavy (“palestincký, smýšlící…”). O argumentu, kdy válečné zločiny Netanjahuova režimu mají omlouvat starověké dějiny (asyrské a babylonské zajetí nebo Vespasianovo potlačení povstání v Judeji nebo co všechno má ten kluk na mysli), raději ani mluvit nebudu.
Teď by ještě mohl z RB odejít Emil, aby se uvolnilo v RB místo pro Gaslyho.
prosimta radsej sa s nim ani do diskusii o svete nepustaj, lebo jemu nejde o ziadnu diskusiu nikdy s umyslom sa nieco dozvediet, ci si vymenit pohlady na situaciu
hogarovi ide vzdy len o to ta zosmiesnit, ukazat ze si horsi a teda on je lepsi ako ty, a zial aj situs mu v tom pomaha ked tu lustruje stare vlakna len aby ziskal dva lajky na post
uprimne s hogarom sa uz moc neda bavit o nicom na fore, ostal mu len bob a jeho traja kamosi (je to skoda, ale dalo sa to cakat)
BTW, would be nice. Nakonec by se tam Pierre dostal. Jen při jeho štěstí aby to opravdu nebylo s tím, že Powertrains se nepovedl.
Emil prý určitě z RedBullu nikam neodejde, a už vůbec ne do Mercedesu
klasika, jak jinak, že?
Škoda, sa na to nedá staviť, stávkovanie je jeho vášeň.
Není to náhodou Emilová Piquetka?
To by už měl Gasly po Oconové holce druhý zářez.
a kde píšu o tom, že se má něco omlouvat? opravdu nechápeš základní logiku tohoto problému?
To není, ale někde to na mě vyskočilo, zdá se sympatická.
tady ti tři jo? no tak to snad radši ani ne