Až Míša vyleze jak chlap a objasní mi to, tak mu odpustím.
Udělal jeden z největších skandálů a je zalezlý 2 roky jak srab.
Pochopil bys to, kdybys dělal nějaký sport.
Až Míša vyleze jak chlap a objasní mi to, tak mu odpustím.
Udělal jeden z největších skandálů a je zalezlý 2 roky jak srab.
Pochopil bys to, kdybys dělal nějaký sport.
FIA kompetentně rozhodla, že Masi tam jako ředitel závodů nemá co dělat a proto ho zcela právem vyhodili.
Tak urcite.
Vylozene pripravenej na odpusteni. . Spis na popravu vid? Priznej se.
Ale, ale. Tak FIA kompetentne rozhodla? .
Mam pocit ze FIA prave kompetentne rozhoduje o navratu Masiho.
Mám rad Tvoje komenty, většinou.
Líbí se mi jak to umíš hezky jednou větou postavit do sarkasmu…
V tomto případě tou poslední .
Škoda že tolik nadhledu, sebevědomí a sportovního ducha tu nemají i ostatní.
Minimálně by to po 2 letech nebylo stále žhavé téma.
A mohl by chodit po ulici a ne kanálama.
Ale tak… jeho život.
Ano, to je v pořádku, stejně jako bylo v pořádku to jak se zachoval.
Vždyť je to jenom hra pro znuděné fanoušky, namyšlené inženýry a rozmazlené piloty.
Nic víc, než zábava na volné chvíle.
Co mají říkat třeba odborníci na led, když jim taje a nechce přestat, to je problém .
A ty si nepsal, že měl jít Merc k tomu soudu?
A co mají říkat odborníci vysoké školy života, když se jim furt vše mění pod rukama
Si nečetl komentáře : Masi did nothing wrong?
Tě mělo přece přesvědčit…
Ja neviem vy zijete v nejakej iluzii ze fia by mala prist a narobit poriadky ked pritom mozno najlepsie viete aka fia je a nie je a bude a nebude co je zle na narokovani si titulu sudom? Ked vsetky ostatne moznosti sli do kopru?
Toto je celé zle, už jen to, že by se to mělo dít. Máš orgán co vytváří a dohlíží na dodržování pravidel a budeš se s ním soudit o tom, že nedodržují pravidla? Tak v tom případě ztrácí základní myšlenka smysl a je na čase vytvořit novou sérii
tak ono zle a nelogicke pre mna je sa tri roky kupat v tom h0vne a tym ze mam medialny vytlak ako sef teamu tak mutit vodu a polarizovat
stale si myslim, ze Merc caka jak dopadne Massa a pripadne sa do toho hned pustia organ neorgan
Tak ty to jako fanoušek Ferrari nechápeš, když místo soudu končí tvůj tým s tajnou dohodou, která taky polarizovala
Jo takhle to myslis. Jako ze by napriklad Masi vystoupil a rekl:
Posledni roky, jako reditel zavodu jsem celil obrovskemu tlaku ze strany Mercedesu, konkretne Toto Wolfa. Neustale jsme byli nuceni delat mensi, ci vetsi ustupky tomuto teamu. A to jak v technicke oblasti, tak realne v oblasti samotnych zavodu.
Nase rozhodnuti v Brazilii se setkalo s nepokrytym vyhrozovanim me osobe ze strany Toto Wolfa, ze pokud jeste nekdy budu stat na strane pravidel proti Mercedesu, prijdu o praci.
Tehdy jsem se rozhodl, ze uz nikdy zadny ustupek zadnemu teamu neudelam a sledoval jsem jen pravidla a rozhodl se ze interpretovat je budu vzdy s nejlepsim svedomim a vedomim.
Rozhodnuti v AD21, bylo podle pravidel a potvrdili to i nezavisli komisari, kteri zamitli protest Mercedesu.
I dnes bych rozhodl stejne. Mel jsem na srdci jen bezpecnost jezdcu a ferove ukonceni zavod ne za SC, tak jak jsem se dohodl s teamy. To ze jeden team v konkretni situaci preferoval dojeti
za SC protoze se mu to hodilo, bych i nadale ignorovat.
This is motorsport
Vse ostatni je jen tlak ze strany zhrzeneho a pomstychtiveho cloveka, ktery neumi prohravat a uprednostnuje svuj osobni prospech a uspech, vsemu ostatnimu, vcetne fair play.
Pokud by odpovedel tohle, byl bys spokojen?
chapem, ze crashgate stale rezonuje v par ludoch, tak tuto temu uzavrieme ak dovolis
Ani ne, tam tresty padali a bylo vymalováno
Tak já chápu, že se ti zdálo fér, že Verstappenovi dělala 2 auta štít, aby na něj neútočil třetí Sainz.¨
Máš pravdu… vše bylo v pohodě.
Nebyl to nahodou Masi, co sám v 2021 říkal, že buď musí projet vsechny auta o kolo zpět nebo žádné a nic mezi tím?