Je to idiot a nechcem mu venovať ani minútu. Michael Masi je pre Wolffa stále citlivou témou | Magazín F1 - F1online.sk

Až Míša vyleze jak chlap a objasní mi to, tak mu odpustím.
Udělal jeden z největších skandálů a je zalezlý 2 roky jak srab. :slight_smile:

Pochopil bys to, kdybys dělal nějaký sport. :slight_smile:

3 Likes

FIA kompetentně rozhodla, že Masi tam jako ředitel závodů nemá co dělat a proto ho zcela právem vyhodili.

3 Likes

Tak urcite.

Vylozene pripravenej na odpusteni. :grin:. Spis na popravu vid? Priznej se. :wink:

1 Like

Ale, ale. Tak FIA kompetentne rozhodla? :rofl::rofl::rofl:.

Mam pocit ze FIA prave kompetentne rozhoduje o navratu Masiho. :rofl::rofl::rofl:

Mám rad Tvoje komenty, většinou.
Líbí se mi jak to umíš hezky jednou větou postavit do sarkasmu…
V tomto případě tou poslední :love_you_gesture:.
Škoda že tolik nadhledu, sebevědomí a sportovního ducha tu nemají i ostatní.

Minimálně by to po 2 letech nebylo stále žhavé téma. :slight_smile:
A mohl by chodit po ulici a ne kanálama. :slight_smile:

Ale tak… jeho život.

1 Like

Ano, to je v pořádku, stejně jako bylo v pořádku to jak se zachoval.
Vždyť je to jenom hra pro znuděné fanoušky, namyšlené inženýry a rozmazlené piloty.
Nic víc, než zábava na volné chvíle.
Co mají říkat třeba odborníci na led, když jim taje a nechce přestat, to je problém :flushed:.

A ty si nepsal, že měl jít Merc k tomu soudu? :stuck_out_tongue:

A co mají říkat odborníci vysoké školy života, když se jim furt vše mění pod rukama

Si nečetl komentáře : Masi did nothing wrong?
Tě mělo přece přesvědčit…

Ja neviem vy zijete v nejakej iluzii ze fia by mala prist a narobit poriadky ked pritom mozno najlepsie viete aka fia je a nie je a bude a nebude :grinning: co je zle na narokovani si titulu sudom? Ked vsetky ostatne moznosti sli do kopru?

Toto je celé zle, už jen to, že by se to mělo dít. Máš orgán co vytváří a dohlíží na dodržování pravidel a budeš se s ním soudit o tom, že nedodržují pravidla? Tak v tom případě ztrácí základní myšlenka smysl a je na čase vytvořit novou sérii

tak ono zle a nelogicke pre mna je sa tri roky kupat v tom h0vne a tym ze mam medialny vytlak ako sef teamu tak mutit vodu a polarizovat

stale si myslim, ze Merc caka jak dopadne Massa a pripadne sa do toho hned pustia organ neorgan

Tak ty to jako fanoušek Ferrari nechápeš, když místo soudu končí tvůj tým s tajnou dohodou, která taky polarizovala :stuck_out_tongue:

Jo takhle to myslis. Jako ze by napriklad Masi vystoupil a rekl:

Posledni roky, jako reditel zavodu jsem celil obrovskemu tlaku ze strany Mercedesu, konkretne Toto Wolfa. Neustale jsme byli nuceni delat mensi, ci vetsi ustupky tomuto teamu. A to jak v technicke oblasti, tak realne v oblasti samotnych zavodu.

Nase rozhodnuti v Brazilii se setkalo s nepokrytym vyhrozovanim me osobe ze strany Toto Wolfa, ze pokud jeste nekdy budu stat na strane pravidel proti Mercedesu, prijdu o praci.

Tehdy jsem se rozhodl, ze uz nikdy zadny ustupek zadnemu teamu neudelam a sledoval jsem jen pravidla a rozhodl se ze interpretovat je budu vzdy s nejlepsim svedomim a vedomim.

Rozhodnuti v AD21, bylo podle pravidel a potvrdili to i nezavisli komisari, kteri zamitli protest Mercedesu.

I dnes bych rozhodl stejne. Mel jsem na srdci jen bezpecnost jezdcu a ferove ukonceni zavod ne za SC, tak jak jsem se dohodl s teamy. To ze jeden team v konkretni situaci preferoval dojeti
za SC protoze se mu to hodilo, bych i nadale ignorovat.

This is motorsport

Vse ostatni je jen tlak ze strany zhrzeneho a pomstychtiveho cloveka, ktery neumi prohravat a uprednostnuje svuj osobni prospech a uspech, vsemu ostatnimu, vcetne fair play.

Pokud by odpovedel tohle, byl bys spokojen?:grin::wink:

2 Likes

chapem, ze crashgate stale rezonuje v par ludoch, tak tuto temu uzavrieme ak dovolis :slight_smile:

Je to tak. Pujcim si od @PUFF

image

1 Like

Ani ne, tam tresty padali a bylo vymalováno :grinning:

Tak já chápu, že se ti zdálo fér, že Verstappenovi dělala 2 auta štít, aby na něj neútočil třetí Sainz.¨

Máš pravdu… vše bylo v pohodě. :slight_smile:

2 Likes

Nebyl to nahodou Masi, co sám v 2021 říkal, že buď musí projet vsechny auta o kolo zpět nebo žádné a nic mezi tím?

1 Like