Je Singapur dobrý nápad? F1 predstavila kalendár šprintov na rok 2026 | Magazín F1 - F1online.sk

Matúš Pavlíkdnes 11:24

Po odhalení kalendára na sezónu 2026 nám Formula 1 a FIA dlhovali aj informáciu o kalendáre šprintov. V budúcej sezóne ich uvidíme šesť, rovnako ako v tomto roku, až od roku 2027 sa hovorí o ďalšom zvyšovaní. V každom prípade, dejiská šprintov sa v budúcej sezóne obmenia.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/213753/je-singapur-dobry-napad-f1-predstavila-kalendar-sprintov-na-rok-2026

šprint v Singapure? no neviem,mantinely sú veľmi blízko a nik nebude riskovať poškodenie auta vzhľadom na hlavný pretek…tipujem poslušnú,nezáživnú procesiu ako v Monaku…

1 Like

… ale pro Liberty výnosnou, a to je jediné oč jim běží.

1 Like

Zo zakona o zdravom rozume ma byt sprint v Rakusku, aby sme sa pri navsteve nemuseli v sobotu pozerat iba na trening. Tohto roku sme boli riadenim osudu na holandskej tribune. Tesil som sa na atmosferu. Pocas treningu to bolo take v ocakavani, asi ako na zapase Chvojtkovice Brod-Xaverov. A ked sa v nedelu vysypal Max v tretej zakrute prveho kola tak sa prvi ultra fans postavili, zamavali tribune a odisli. A lepsie uz nebolo…
Chapem, ze sprint je iba marketingovy tah a tymy ho nemaju nejako specialne v oblube, ale musim povedat, ze z pohladu divaka na okruhu je to nepomerne vacsia zabava a vsetky tri dni ziskavaju na atraktivite.

Ja neviem bol som v Maďarsku od piatku až do nedele a prišlo.mi to dosť atraktívne aj bez šprintu.

4 Likes

To kto vymyslel :D, do monaka to nechcu dat tiez?

Vec pohladu, nenamietam ani slovo. Neviem ako casto chodis na F1 a ci to bola tvoja prva alebo desiata navsteva. Z mojho pohladu je lepsie vidiet v piatok sprint Q, v sobotu sprint a potom Q na pretek a v nedelu pretek samotny. Ale je to vec nazoru. Nemas na Hungaroringu pocit, ze si dalej od trate a nemas o vacsej casti trate prehlad?