Je Oscar Piastri jediný, kto nevidí zvýhodňovanie Landa Norrisa? | Magazín F1 - F1online.sk

Veľká časť verejnosti na čele s bývalým bossom efjednotky Berniem Ecclestonom odhalila konšpiráciu v McLarene. Britský tím má vraj eminentný záujem, aby majstrovský titul vyhral jeho miláčik Lando Norris. Vyjadrenia vedenia stajne nedokázali verejnosť presvedčiť o opaku. Podarí sa to Oscarovi Piastrimu?

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/218356/je-oscar-piastri-jediny-kto-nevidi-zvyhodnovanie-landa-norrisa

O pribehu o tom ako sa da stratit 104 bodovy naskok sa bude este dlho pisat …

Mě se zdálo, že ještě někteří nejmenovaní komentátoři závodů F1 to nevidí. :grinning:

nejaku celu tuto konspiraciu nechapem a ako tim by som nevsadil na jazdca, co ma tridsatbodovu stratu, ak by som si uz vyberal.

ale ved klasika, pozname to. volby dopadnu spravne, vsetko bolo v poriadku, respektujeme nazor ludu.

volby dopadnu opacne - podvooood!

Piastri konkuroval aj minuly rok Norrisovi, pokial bol McL dominantny. Akonahle sa dotiahlo ferrari a rb, Piastri stratil. A tento rok tak isto sa zasekol, ked stratili rychlostnu prevahu. A teraz by som dal rekapitulaciu vsetkym tym, co tu hejtovali Norrisa ked bol Piastri pred nim. Teraz, ked uz nemaju top monopost sa ukazuje prava rychlost pilotov.
Alebo ma Piastri horsiu techniku, ako dvojka v RB ? Ved RB vraj dava obom jazdocm rovnaky material :smiley: podla pravdivych tvrdeni miestnych RBulakov…

Podla tvojej logiky, monopost ktory ma 0,3 s naskok na druheho ma rychlostnu prevahu a v takom aute Piastri je na urovni Norrisa.
A ked sa superi dotiahnu, pricom ten monopost povedzme ze stagnoval ale stale je rovnako rychly - zrazu nie je Piastri je na urovni Norrisa ?
Nezmysel.

1. Sezonny vyvoj to auto posuva niekam. Ten posun viac vyhovuje Norrisovi.
  2. Kazda trat je ina, Piastrimu vraj nevyhovuje hladky asfalt
  3. Je to o psychike ako vzdy, titul vyhra ten kto je odolnejsi
1 Like

No zatiaľ stratil 34-bodový nások na Landa. Väčší náskok na 2. miesto nikdy nemal.

Jediný není, ještě tu jsou fandové Norrise :stuck_out_tongue_closed_eyes:

2 Likes

Fanúšikovia tzv. ťažko chápu ako môže niekto byť raz hore a potom trochu nižšie je to normálny priebeh celej sezóny…je pravda že v druhých tímoch by bolo dávno dané kto je jednotka a dvojka

Už tieto debaty začínajú byť absurdné.

1 Like

Jen je nech kňourat a bulet, oni to mají jako svoji životní náplň, kňourají i mimo F1. To nejde změnit.

Ty si mclaren insider?

Ptej se, jsem k dispozici. :smiley:

1 Like

On je Lando fan co se tváří jako McL fan

Toto je asi najviac bulvárny článok, aký som kedy na tomto serveri čítal. Založený na dojmoch a názoroch jedného redaktora a nie na faktoch, absolútne jednostranne prekrúca realitu a podsúva čitateľom už hotový názor miesto toho, aby spísal fakty a nechal odvodenie záveru na čitateľa.
Tento článok dokonale korešponduje s agresívnymi vyskakovacími reklamami, ktoré robia túto stránku na mobile ťažko čitateľnou (takto agresívne reklamy nie sú ani na stránkach s videami pre dospelých, na ktoré samozrejme nechodím a žiadne nepoznám).

2 Likes

Cize ak to Piastrimu nejadi, je na vine zmena monopostu. A ked to nejazdilo Norrisovi boli tu denne 2clanky na vyskieranie sa, aky je rozhodeny a ze chybuje a je pomalsi ako Piastri.
Ano presne takto sa media krmia… najdu si nieco vzdy.

1 Like

Že s k tomuto vyjadruje práve Jos je velmi vtipné. Ale tak snaží sa o mind games ale velmi mu to nejde.

Ja souhlasim s Oscarem. Ja to take nevidim.

2 Likes

Dle výsledku se najde důvod proč to je tak , jak to je. Takže lze napsat cokoli, prostě Lando přestal bejt rozhozenej!! A nebo možná je zase rozhozenej Piastry. :grinning:

Zdá se, že Marc Webber jako manažer Piastriho odvádí vynikající práci.
Takhle poštvat celý novinářský paddock včetně Bernarda proti Landovi by se jen tak nějakému Béčku nepodařilo.