Je logické, že doma hovoríme aj o Audi, povedal štvornásobný víťaz Dakaru Carlos Sainz | Magazín F1 - F1online.sk

Sezóna 2024 sa bude niesť v znamení prestupových špekulácií. Bez zmluvy sú aj obaja piloti Ferrari. Tí mali so svojím tímom v pláne podpísať nové kontrakty ešte pred štartom sezóny, ale zatiaľ sa tak nestalo. V prípade španielskeho pretekára Carlosa Sainza sa objavili špekulácie o spojení s továrenským Audi, ktoré určite neoslabilo víťazstvo jeho otca na Rely Dakar práve s touto automobilkou.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/140492/je-logicke-ze-doma-hovorime-aj-o-audi-povedal-stvornasobny-vitaz-dakaru-carlos-sainz

Sainz by měl jít z Ferrari pryč a pokud by byla reálná šance Sauber/Audi, kde by jako na jedničku vsadili na něj, tak by to bylo logické z obou stran. Teď jenom aby to celé nebyl propadák…

2 Likes

OK a co Stary Sainz ?
Vyhral Dakar.
Za mna, neuveritelny borec, absolutna bomba.

4 Likes

Jo, je to frajer! Byla jsem ale rozpolcená, přála bych to jemu i Loebovi. Když ale může vyhrát jen jeden, tak se nedá nic dělat :woman_shrugging: .

Sainz by měl chtít jít do Audi.
Ve Ferrari ho nesmyslně odstavili na druhou kolej.

Nesmyslne je tam navyse

Tak uvidíme. Pes zahnaný do kouta kouše.

4 Likes

Ja by som tiez radsej videl Loeba na prvom mieste.

Puffe, v 2022 iba Leclerc dokazal z Maxom drzat krok.
Sainz ani nahodou.
Sam sa posunul do pozicie dvojky.

1 Like

Sanizove rokovania sa naťahujú… z druhej strany je počuť, že Albon sa chce vykúpiť zo zmluvy… Podľa mňa je tak na 80% jasné, že Sainza nahradí Albon… Sainz by naozaj potom mohol ísť do Audi… myslím že to je výhra pre oboch… Sainz bude môcť byť jednotka… Ferrari získa Albona… dvojica Albon-Leclerc bude vzbudzovať rešpekt rovnako ako Hamilton-Russel a Piastri-Norris… jediný, kto paradoxne zaostáva je RB… títo zaspali poriadne na vavrínoch. Ak chcú skúšať starého Ricciarda, tak to mali urobiť tento rok. Nie opäť strácať čas s Perezom. V roku 2025 skúšať Ricciarda mi príde už riadny nezmysel. Alebo žeby mali niekoho iného v talóne? Neviem, lebo zdá sa mi, že všetci top jazdci sú rozobratí…

1 Like

RB/AT malo jednoznacne zobrat Lawsona na 2024 a prip. aj 2025, potom ho supnut do RB ak by sa osvedcil. Nechat ho sediet stranou mi pride vacsi fail ako ze williams podpisal sargeanta. Maju v akademii este zopar talentovanych ale takto tym plytvaju, Tsunoda ani nevie ako sa tam dostal a Ric. je teda velkou zahadou ako preco a na co tam je. Helmut to akosi zacina dokasliavat, aspon sa to tak javi…

1 Like

Mi je kupodivu Loeb taky nějak o chloupek víse přijatelnější. Ale když jsem viděl jak Sainzovi kryjí záda další dvě Audiny, tak bylo jasné, že Sainz by musel dát hodně tvrdou ránu, aby se řed něj Loeb dostal.
S pokorou jsem se smířil s Loebovou vynikající jízdou.

A mladý Sainz? Z Ferrari dobrovolně neodejde, takže Kája nesmí usnout na vavřínech.
A fandové Ferrari? Ti můžou být spokojení, že mají silnou dvojku. Letos by se oba snad už mohli trochu uklidnit a třeba už přestanou dělat dětinské chyby.

Já ani nemůžu říct, že bych jednomu nebo druhému přála výrazně víc. Mrzelo mě, že když Loeb začal stahovat, tak se na něj přilepila smůla, to jo. Ale Sainz si to taky zasloužil, oba jsou to frajeři a jeli moc pěkně. Holt El Matador už je šedesátník, tak mu bodyguardy musíme povolit…

1 Like

V jedné éře jsem v rallye fandil Sainzovi a po něm mě zase uchvátil Loeb. Loeba jsem pak sledoval i v cesťácích, takže mám na něj čerstvější vzpomínky.
Nakonec ale stejně musím uznat, že Loeb je mi sympatičtější. Mladý Sainz s tím ale nemá nic společného.

1 Like