Je len otázkou času, kým uvidíme epickú bitku Piastri verzus Norris, hovorí Brown | Magazín F1 - F1online.sk

Má McLaren tohtoročný šampionát vo svojich rukách? Vlani v tomto čase sme to hovorili o Red Bulle a videli sme, ako to skončilo. Oscar Piastri a Lando Norris to však majú výborne rozohrané a nejeden si myslí, že prekaziť si to môžu len sami. Na druhej strane, aj epická bitka dvoch tímových kolegov má v dejinách Formuly 1 svoje miesto. Generálny riaditeľ McLarenu Zak Brown si myslí, že čoskoro ju aj uvidíme.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/195492/je-len-otazkou-casu-kym-uvidime-epicku-bitku-piastri-verzus-norris-hovori-brown

To bude epická show v držení pozic?

5 Likes

Co Zak si uvedomil, ze by sa o nich malo pisat viac?

Zak si checkne kolikrát o něm napíšeš a podle toho dá prohlášení

8 Likes

Svedci epicky bitvy v drzeni pozice a nepredjizdeni se. :heart_eyes: :clown_face:

Len aby sa Zakova epicka bitka nezmenila na epicku koliziu.

1 Like

Už zase? Doslova pul hodiny před tebou tohle napsal Puff… :roll_eyes:

2 Likes

… pozice musej držej zatím jen v případě když útočí Piastri :stuck_out_tongue_closed_eyes:

4 Likes

Zatial Norris neutocil.

multiucet 151515

1 Like

1 Like

Tešíme sa na prvú vzájomnú kolíziu… a tá príde, ak v druhej polovici sezóny budú bodovo na tom podobne.l

Rastor mě má prostě rád.
Ale je od tebe dost sexy, že žárlíš. :heart:

2 Likes

Asi to nevypadá na 6 koni a 5kw.:joy::face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth:

:rotating_light: Nové předpisy pro rok 2026 by mohly být “kopií” předpisů z roku 2014.

Hlavním podezřelým, který z toho bude těžit nejvíce, je opět Mercedes.

“Všechno vypadá, a pokud to nikdo nezmění, že rok 2026 bude podle zúčastněných kopií roku 2014. Hlavními podezřelými, kteří půjdou předními dveřmi, jsou Mercedes”.

1 Like

image

4 Likes

A ty jsi se mi smál když jsem psal, že jsem z toho v depresi. :neutral_face:

Jenže ty nevidíš katastrofickou sportovní stránku věci, ale jen dominanci Mercedesu :confused:

Bude to dobré. Strašidlo se i před 2014.
A jaká to byla krása vid? :slightly_smiling_face::slightly_smiling_face:

1 Like