Je Lawson aktuálne jazdcom s najhoršou formou? V Bahrajne zažil ďalší hororový víkend | Magazín F1 - F1online.sk

Liam Lawson má za sebou druhé preteky vo farbách tímu Racing Bulls. Po odchode z Red Bullu sme očakávali, že sa pomaly začne zdvíhať a získavať stratenú sebadôveru. To sa však nestalo a zároveň mu prestalo priať šťastie. V bahrajnských pretekoch to nezvládol a dostal až dve penalizácie.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/195483/je-lawson-aktualne-jazdcom-s-najhorsou-formou-v-bahrajne-zazil-dalsi-hororovy-vikend

V tejto súťaži bohužiaľ vyhral…je v tej kategórii defacto sám.

Všetci už niečo ukázali.

Len Liam nejako nič. Ešte aj Bortolleto má svetle chvíľky a to sedí v Sauberi

Také ego sa bez patričných výsledkov len ťažko zmestí do monopostu.

dal to expresne na kvjata.
este nechat u Verstappenov dceru a mozu ist na dochodok.

Bortoleto jazdí veľmi dobre, nieže má svetlé chvíľky.

2 Likes

Myslela som tak, že viditeľne upúta pozornosť

Hej no, on dopláca do veľkej miery na to, že jazdí v aute akom jazdí. Keby dostal také príležitosti ako Lawson, či už v Red Bulle, alebo RB, tak si myslim, že by sa ich chopil podstatne lepšie.

1 Like

To je ako Russell vo Williamse.

Čo urobíš keď je auto nestabilné a keď proste je objektívne posledné ?

Nič moc ukázať výsledkovo nemôžeš.
A väčšina bohužiaľ vidí len tie výsledky.

Ale Gabriele bol vždy silný pretekár a každý kto ho sleduje aspoň posledné 2 roky to vie. Vie to rázne poslať, ale aj pokojne dojazdiť. Nikdy to nebol môj dlhodobý favorit, ale minulý rok som mu fandila, keďže Kimi bol mimo ten boj. Je to aj sympatický chalan, baví ma aj mimo auto. Za mňa keď si mám vybrať z tých juhoameričanov tak aj ľudsky určite lepší ako Colapinto, ktorý si uveril až moc.

Kto vie možno napíše peknú story ako Alonso, ktorý tiež chvíľu trpel v Minardi.

Lawson bohužiaľ nemá ani jedno. Ani výsledky, ani záblesky ani ľúbivú osobnosť. Ale je mi ho ľúto, ako všetkých mladých šikovných pilotov ktorým to proste nejde ukázať.

1 Like