Tak podle Tebe není a podle mě je, to je celé. Podle Tebe je celý rozdíl v Alonsovi, ale on sám si ještě vloni myslel něco jiného: https://f1news.autoroad.cz/novinky/102937-alonso-vita-hamiltona-ve-svem-svete-a-dodava-ze-auto-je-vzdy-klicove, tak o tom asi něco ví.
Jojo chápu, Alonso dělá divy.
Jeden psal neustále o green Bullu a naznačoval podvody a druhej je neměl rád.
Teď říká, že to je skvělý vývoj a motivace a druhý říká MY
V souboji Ferrari Mercedesu a Astonu Alonso hraje obrovskou roli, ale v dostřelu za RB není no.
Jinak teda nevím, kde jsem psal že auto není klíčové.
Pro mě za mě… Nekonečné, stále stejné debaty o Alonsovi jsou jenom dalším stupněm tortury v téhle zatím zcela pitomé sezóně, toho se z dovolením účastnit nebudu.
Puffe dej si radši nějakej energiťák! 🫣😀
Nenech se jimi zlomit.
Jsou jak počasí.
Sorry, ať si tomu říká kdo chce jak chce, ale téma “Alonso” je učebnicový “dialog hluchých” a ještě ke všemu pořád dokola, to po mně nemůže nikdo chtít .
Kdyby tam byl Vettel, tak se bude řešit Vettel, ale naštesti pro Aston tam už není no.
a za kolko by im musel renault ten motor dodavat aby sa im to vyplatilo?
a ziadny tim neplanuje byt poslednym a teda urcite si nepovedia, ved aj tak budeme posledny tak je jedno ci bude stracat na posledneho 1-2 desatiny, alebo sekundu
ak potrebuju peniaze tak lepsia moznost je siahnut po platicovi, ktory donesia ovela viac penazi ako by im dokazal renault dat zlavu na motor a ktomu mozu mat jedneho aspon priemerneho jazdca, ktory bude nosit vysledky a druhy peniaze
ked ale zoberu zly motor tak odpisu oboch jazdcov, to je ako keby zobrali 2 platicov, lenze za 2 platicov by dostali kludne 2x viac ako stoji motor na celu sezonu
Moc nevím čemu se bráněj, copak mezi Strollem a Alonsem není rozdíl? Podle mě tedy ve vnímání Aston Martinu velký. Mít tam 2Strolly tak těžko můžeš říkat že Aston je druhý nejrychlejší auto Mít Aston jen Strolla a Alpine by mělo Alonsa, kdo by byl rychlejší?
Čísla napovídají že by Alonso na Alpine mohl úspěšně bojovat se Strollem na Astonu.
Obecně všichni fandové Vettela se snaží Alonsa v Astonu ignorovat, mi přijde. Na konci sezony 2022 psali jak mu to přejí a teď nejradši ani slovo, velmi zvlaštní.
Asi doufali v jiný průběh
Jj přát mu to kdyby se plácal tam, kde se plácali vloni.
Asi kvůli nim musíme začít lhát a předstírat, Alonso proti Oconovi nedělal rozdíl a teď proti Strollovi taky ne Rozdíl dělá mezi týmy jen auto a hotovo, na jezdcích nezáleží.
Jen bych tě drobně opravil , psal jsi “dialog hluchých” správně je hloupých.
Vím že to bylo v uvozovkách ale jen pro upřesnění.
Ano, Alonso stmeluje, a dokonce i ta barva je teď taková Astonovatější
Zase domýšlíš za ostatní?
Je mi to jasné.
No neměl bych to generalizovat, máš pravdu, ale ti na které to sedí, se tady v tom jistě najdou, Davide.
Trěba tebe se to už netýká, ty jsi se s tou situaci smířil časem.
Kam se hrabe francouzská nátura na taliánskou. Taloši jsou v dřystech nepřekonatelní.