Však to splňují, minulý rok ukazali, že jezde opravdu neřeší…
Myslím, že tam problém v jezdcich není.
Myslet znamená prd vědět, kdyby to nebylo i o jezdcich, tak maji vic bodů, treba z Austrálie
Prd vím, to máš pravdu, ale tohle vím určitě, že není problém v jezdcich.
Máme za sebou takřka čtvrtinu sezóny, myslím, že je čas na stručné shrnutí:
Red Bull se ostatním vzdálil na míle, po pěti závodech má na druhý AM náskok 120 bodů;
Aston Martin se ne zcela vysvětlitelným způsobem ve výrazně omezujících podmínkách najednou vylepšil. Po prvním překvapení už o tom nikdo moc nemluví, mj. možná proto, že AM tak aspoň navenek imituje, že sezóna není naprostá tragédie;
Ferrari, Mercedes - místo zlepšení přinejlepším stagnují;
McLaren, Alpine - katastrofa, spekulace o tom, jestli to vůbec nechtějí celé rozpustit;
Alfa Romeo, Williams, Hass - nepřekvapivě na konci, nezměnilo se nic.
Místo závodů sledujeme nepřetržité testování. Jestli takhle nevypadá naprosté fiasko nových pravidel v kombinaci se starými omezeními, tak nevím jak. Tak dlouho všechno uměle přiškrcovali a regulovali, až jim (FIA) to bouchlo do ksichtu.
amen (15 znakov)
! Já se na to koukat nepřestanu, ale za co chtějí vlastně letos vstupné je mi záhadou…
no za hotdogy predsa a za bucanie na Maxa, vela ludi chodi na sporty len aby dalo tzv nepodporu superovi
Pozerám, že Aston Martin robí aktuálne v padoku F1 silné vetri. A pritom stačilo aby Lance Stroll ku každej novej pracovnej zmluve prihodil jednu 0.
Ono jak se to vezme. Alonso měl loni v kvalifikaci v průměru 2 či 3 desetiny na Ocona, Ocon zatím Gaslyho v průměru před sebe nepouští, naopak. Aston má dle dat výhodu nad Alpine asi půl sekundy, pokud ale Astonu odečteš faktor Alonso a Alpine přičteš faktor onoho elitního jezdce, pak máš najednou mezi Alpine a Astonem rovnost. Mimochodem v průměru je ztrátou na PP Ocon nad Strollem, byť se netajím tím že za to může hlavně to Strollovo vypadnutí v Q1 v Miami (ale i medián je jen desetina a půl). No vychází mi že na jezdcích záleží.
Osobně si myslím že v jezdcích problém není, pokud nemíříš bojovat s jezdci levelu Leclerca, Alonsa, Hama či Russela.
Uplně nerozumím tomu, jak myslíš tu imitaci.
nebyt astonu je to len RB dlho dlho dlho dlho dlho dlho nic, pak mercedes … Alonso beast aspon poberie nejake 2 priecky a vyhraje trofej za predbiehanie
Dík, zase jsi odpověděl za mě . Proto si myslím, že i RB se přestal k AM vyjadřovat, ať už to bylo jakkoli - je samotné Aston neohrozí a pokud by aspoň v dostřelu za nimi nebyl nikdo, zesílil by tlak na FIA “něco s RB udělat”.
Spíš nebýt Alonsa, se 2 Strollama by Aston bodově za Rb rozhodně nebyl.
Jako v dostřelu za RB není bohužel nikdo, ani Aston, tak klidně FIA může začit konat. RB je uplně jinde.
faktor Alonso jak to tu myslim situs pisal
Jak konat, zrušit svoje vlastní omezení, na kterých si tak zakládá? Nebo začít všechno komplikovat ještě víc ve snaze zastavit RB, i když už snad aspoň někteří zodpovědní lidi by mohli vidět, že je to jenom kontraproduktivní?
Tak psala si, že by zesílil tlak něco udělat s Rb, kdyby nikdo nebyl v dostřelu. Podle mě nikdo v dostřelu není.
Zvyšujeme tlak.
Ty jsi psal, že nemáš rád Aston a jestli by měl jít Alonso do AM, tak to ať jde radši do jiné série.
Tak jaký zvyšujeme tlak?
To víš no, Alonso dokáže převrátit uplně vše. To co se jim povedlo je pro mě obdivuhodné. Já se ale nezměnil, mě změnil Aston ve vnímáni týmů a za to jim děkuji.