Jazdcov trápia zápchy v Miami, privítali by návrat policajných eskort | Magazín F1 - F1online.sk

Organizátor Veľkej ceny Miami v piatok ráno zverejnil upozornenie pre všetkých návštevníkov okruhu, aby si na dopravu vyhradili viac času, keďže sa rekonštruuje jedna z priľahlých ciest. Problémy so zápchami však netrápia len divákov, ale aj samotných jazdcov.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/197266/jazdcov-trapia-zapchy-v-miami-privitali-by-navrat-policajnych-eskort

nostalgia alert, montoya pred tusim svojim prvym vitazstvom nabural v hustej mestskej premavke, ked niekdo pred nim zastavil do prazdneho kruhaca.

landov sram na nose z minulorocneho miami a naslednu prvu vyhru netreba spominat.

tak zeby to da niekdo novy v nedelu, kdo bude mat nejaky vtipny zazitok zo zapch? taky yuki alebo andrea by mohli nieco vyviest.

1 Like

K tomuto mam len jedno, neda sa poslat link tak aspon takto :
na youtube : Lasica, Satinský - Na Miami v pote tvárí
Inak haló - Maxo je tatko, gratulacia a prajeme vela zdravia.

treba si dat grecky salat.

1 Like

Ale len jazdci pozaduju policajne eskorty… Asi to maju vaznejsie ako divaci… Ale uznavam ze to moze by ucinne, kto by sa nepos… ked ho eskortuju policajti

1 Like

predĺženie do 2041 je len nejaký bad joke na X však ?

v amerike dnes nevies kam ta ako cudzinca eskortuju…

1 Like

Peniažky sa z nej sypú, celebritky sa tam chodia ukázať z potom dajú tweet s haštagom gpmiami, všetci sú spokojní,okrem fanúšikov

Pierre, ty si vyhral svoje prvé preteky na Monze a ešte aj s domácim tímom. Ja viem že tam neboli fans, ale beztak to je jedna z top3 veľkých cien pre debutovú výhru. Nejaké Miami mu nemáš čo závidieť.

3 Likes

mozno ze prave to ze to vyhral pierre cez covid tak mu tak trochu pokazilo ten pôžitok

Ale úprimne viac sa mi do pamäte vrylo Pierrove víťazstvo, ako Landove. Pierrovi k dokonalosti chýbali fanúšikovia .
Pre mňa, radšej vyhrať počas covidu na legendárnej Monze, ako v 2024 v pozlátenom miami, kde viac ako polovica prítomných nemá ani páru o f1 a o tom kto je Lando

2 Likes