“Celkovo sú to veľmi pozitívne správy pre všetkých, ktorí v tomto tíme pracovali, a tiež pre nás dvoch ako jazdcov,” okomentoval prevzatie tímu americkou investičnou spoločnosťou Dorilton Capital George Russell. “To obdobie predtým bolo aj trochu na nervy. Teší ma, že vidím, ako sa táto spoločnosť a tím bude stabilne posúvať vpred. A že bude mať za sebou skvelú firmu, ktorá bude za ním stáť a Williamsu pomáhať vrátiť sa tam, kam patrí, a teda na vyššie priečky.”
Myslím si, že na tejto zmene majiteľa je najdôležitejšie, že meno bude pokračovať.
To je fajn, ze GR vie co je dolezite.
V jednej vete sa vopchat do zadku staremu aj novemu majitelovi
A čo iné mal akože povedať ? Ozaj by som chcela vedieť ako by si diplomaticky uhral inak tu otázku lebo mňa ozaj nič iné nenapadá Jediné čo mi napadlo je Je to celé zlé, vykašlite sa na históriu a premenujte nás na Dorilton ale to asi moc vhodné nebude nie ? Navyše prečo by si to myslel…
Normálne slušne reagoval …skutočnosť že meno zostáva je navyše len a len pozitívna pre tím aj pre F1 lebo Williams je kus histórie.
Myslela som to tak že vďaka svojej histórii je existenicia tímu Williams len a len pozitívna pre šport a je pekné že v športe ostane. A snáď Im pomôže sa spamätať lebo tam kde sú nepatria.
A pre tím preto lebo ľudia čo tam robia proste stále chápu Williams ako rodinu.