Ja by som na mieste Hamiltona urobil to isté, vyhlásil Norris | Magazín F1 - F1online.sk

Ty to mas dobre pomylene. Kamarati su mimo trate vacsina (az na ublizeneho uplakaneho “andilka” Russella), ale na trati ak chce niekto uspiet, tak nemoze byt kamarat s nikym.

Pozri sa na Piastriho ako vyskolil Norrisa v Monze. To znamena, ze nema k nemu respekt a nie je s nim kamarat?

Pozri si pretekanie Hamiltona s Massom ty fer.

V tomto vztahu su kamarati mimo trate, no Max je ten, co ma dost skusenosti na to, aby to vedel rozlisit od toho, co sa stane na trati. Dobrym prikladom su ich vyjadrenia po Rakusku, kde kolidovali (vinou Maxa a tvrdohlavostou Landa) po tom, co Max 2x predtym zabranil nehode po Landovych divebombach.

Ja ti dam priklad z kategorie futbalu. Sergio Ramos vs spanielski hraci Barcelony. V ligovom derby skusali na seba najvacsie spinavosti, po zapase si podali ruky a v reprezentacnom drese boli vzdy kamarati.

Vieš čo je problém fanúšikov Maxa ? To isté čo Lewisa btw. A poviem ti to ako človek ktorý má prístup k súkromným správam na fanpage Mercedesu a teda aj k čoraz častejšim vylevom tejto skupiny. A niekedy nutkanie opýtať si heslo a niečo pekné im napísať.

Že oni teda asi VY ste presvedčení že všetko čo Max urobí urobil len preto, že má Majstrovsku mentalitu

A ešte horšie, že ste presvedčení že ju má jediný.

Ja normálne ľutujem svoju kamošku niektoré chvíle

Zbavila sa cultu od Hamiltona

Prišli jej tam ultras Maxa presvedčený o Tom že nikto nedokáže to čo on a keď sa 3 vyseru do stredu trate tak Max to urobil najkrajšie.

A chudina to schytava na 2x !

Raz za Russella ktorí si dovolil otvoriť hubu.

A druhý krát za Kimiho ktorý by mohol uspiet ako teenager presne ako Max…

Chalan neodkruzil kolo a už to určite nezvládne

Lebo to môže len Max, na to mal len Max, byť MS na to má z tejto generácie len Max.
Lebo jediný má mentalitu, rýchlosť, správnu farbu očí a veľkosť nohy :rofl: aby bol MS :rofl::rofl::rofl:

A paradoxne 80% ho trepe do Mercedesu na ktorí teraz nadáva :rofl:

Striedavo jej tam chodia vyhadzovať jedného z nich v závislosti od toho čo im práve vyhovuje a snažia sa tam napchať Maxa

Je to smutno smiešne :joy:

Vyškoliť a vytlačiť sú 2 rôzne veci !

Tomu zjavne nerozumieš…

Poviem ti to ešte inak.

Z pohľadu fanúšika.

Ja mám rovnako rada Georga aj Andreu. Mám dream team v svojom tíme a keby sa bijú o titul dopriala by som to viac GR len preto, že je starší.

Keď sa mi porežú na trati, ostro, na hranu ( kľudne aj zdravého rozumu), precízne, a s rešpektom a obaja to dokážu podľa mňa ( pre potreby tohto to nazvime na Hamiltona) budem sedieť v kresle a baviť sa. Keď ho ako mladší dá dole manévrom že mi padne sánka, zatlieskam mu presne ako Oscarovi

Keď ale budú vyvádzať a pôjdu za hranu zdravého rozumu, budú jeden druhého svinsky vytláčať a robiť si prasarny pošlem ich prvá do ■■■■ oboch rovnako aby si nezaviedli.

Už chápeš ten rozdiel ?

To isté je Lando a Max. A tá yellow flag bola krásny príklad. Išlo o holuby a potopil ho aj tak …

A áno aj LH drbalo ako mladému som prvá čo to povie, ale on z toho vyrástol titulmi a tým že reálne nemusel nič dokazovať. Max podľa mňa nie …

Landov problém ale je, že jemu na Tom vzťahu záležalo príliš. Nesmie to prerásť do toho že do toho suboja ideš inak ako s niekým iným a to Lando robil a vyčítala som mu to. Ale on to podľa mňa proste len čakal späť !

Nie aby mu to dal ľahko ! ( To možno môžeš čakať ak by išlo o titul len jednému že sa druhý bude brániť menej ako iným). Len proste férovo.
Pre mňa Max sa férovo nesprával ani v Rakúsku ani pri tej žltej napríklad…
Také to že ak rešpektujem všetkých tak teba o to viac lebo ťa poznám a viem čoho si schopný… A že ak budem fér ja tak budeš aj ty a rozdajme si to čisto.

Ale možno by si mal mať ten rešpekt ku každému a Max ho za mňa nemá. ( A najviac top je keď bonzol Landa a potom plakal ohľadom GR :rofl:)

A porovnanie Ramos a Barcelona je nepresné …už len z toho dôvodu že tamto je kolektívny šport a nejde tam denno denne o život keď niekto urobí nejakú ■■■■■■■■■

k tomu len toto uz legendarne.

5 Likes

A co tím chce básník říct? Že Ham měl kolize? Není možný, pilot F1, co je tam od 07 měl kolize :astonished:

2 Likes

15 kolizii, ktore si Lewisovi superi uzili.

1 Like

To iste co Russella btw.

To je teda nieco, pristup k sukromnym spravam nejakej nepodstatnej fanpage. :+1:

Uz nemas co, tak klames?

Vies aky je rozdiel medzi fanusikmi Maxa a fanusikmi Lewisa (+Russella, kedze si tu asi jedina jeho fan)?

Ze vacsina fanusikov Maxa vie ferovo priznat, ked Max zavini koliziu alebo ked to prezenie. Drviva vacsina Maxovych fanusikov na tomto fore otvorene kritizovala Maxa za manevre na Landa z Mexika. Tak isto aj Monzu 21 bez problemov pripisuju Maxovi.

A tymto sa dostavame k fanusikom Lewisa, ktory sa dodnes nepreniesli cez to, ze Silverstone 21 bola jeho chyba a trepu tu sprostosti o tom, ze kolko mal Max miesta na okraji trate a ze sa tam mal uhnut. A ako bonus (ako mozes vidiet aj v tomto vlakne) robia z Lewisa toho najcistejsieho pretekara v historii F1, ktory je chodiaci respekt ku ostatnym. Len akosi zabudaju na sezony 2007-2016 kedy boli kolizie u neho asi tak caste ako u Maxa.

A video od @helmutko dokazuje, ze aj ked mal dominantne auto, tak aj napriek tomu stale sposoboval nehody (Albon by vedel rozpravat). Toto sa ale Maxovi v 2023 nejako nedialo. Preco?

Ked sa 3 vyseru do stredu trate, tak najkrajsie to urobi ten, co den predtym zjedol dost vlakniny. :poop:

Kto kde pise, ze Antonelli to nezvladne? A aj keby to niekto pisal, tak co? Ludia nemaju pravo na nazor? O Maxovi boli ake nazory pred 2015? Doslova nikto mu neveril, okrem Marka.

No dopredu si to o Maxovi nikto nemyslel, vsetkych musel presvedcit o opaku svojimi vykonmi na trati.

Toto uz je pekny komplex. :sweat_smile:

Do Mercedesu ho najviac trepal Wolff. :wink:

Jaj to stale pises o nejakej nepodstatnej fanpage tvojej kamosky? Koho to tu zaujima, co jej pisu? :slight_smile:

Co? :joy:

Ta yellow flag bola krasny priklad toho ako je Max uplne inde ako Lando. Okrem toho, ze sam mal ovela menej casu zareagovat, tak to stihol a navyse si este stihol aj vsimnut, ze jazdec za nim vobec na yellow flag nereagoval. A bolo uplne jedno ze je to Lando. Za toto patri Maxovi obrovsky kredit, ze nieco taketo dokaze. Okrem neho podobne veci dokaze asi len Alonso.

Pri akej zltej?

V Rakusku hlavne zabranil dvom koliziam pri kamikadze divebombach Landa (hlavne ta prva).

Myslis tu prasacinu, co si Russell vymyslel v Q, a potom ukazal aky je potkan a verejne klamal o tom, co sa dialo u komisarov? Sneaky little rat. :rat:

Nastastie sa dostala von pravda a Russell je pravom jeden z najmenej oblubenych a najviac hejtovanych pilotov. :slight_smile:

2 Likes

A potom je tu Sir, který rád bere jezdce na zadní kola, naozaj závodění s ním si musí každý užívat :rofl: :rofl:, myslím že tvůj obdiv už trošku hraničí s fanatismem

1 Like

Pokud tím @helmutko chtěl jakkoliv argumentovat, tak je to dost špatný příklad. Hamilton nezvládl sezónu 2011, to i otevřeně přiznal. Ale u Hama nikdy nebylo vidět cílené kamikaze. Taky tu můžu postnout

A říct, že co se tu probírá, tak je potvrzeno v tom videu.

3 Likes

Oni to nechápou, jde o prasárny. Kdo chce tak ví o čem je řeč. Fandové Maxe maj v tomto klapky na očích.

2 Likes

Co s tym ma Verstappen spolocne?

Ide o toto tvrdenie:

Ktore @helmutko jednoducho vyvratil.

Verstappen s Hamiltonom si nemaju co vycitat. Obaja pristupuju k subojom podla situacie v akej sa nachadzaju a podla toho ci mozu alebo nemozu riskovat.

Tazko vsak o tom diskutovat s niekym, kto je bud fanaticky zamilovany do jedneho alebo ma obrovsky komplex z druheho.

Ne, Helmutko nevyvrátil vůbec nic. Každý pilot měl nekolik nehod. Každý pilot udělal chybu, ale jde o to, jestli šlo o chybu nebo záměr. Což fandové RBR a Maxe záměrně přehlížej. A jestli se ptáš co s tím ma společného, tak si stačí přečíst článek a následně diskuzi.

1 Like

Tak najlepší jazdec má vždy aj najviac haterov. Max jazdí ako každý šampión vo svojej ére. Len dnešná doba je viac korektná a medializovaná. Alespoň bojuje na trati a neintriguje a nevyplaká mimo jak istý brit z Mercedes, ktorý na to nemá.

2 Likes

Já nevím, jak nějaký sestřih nehod pilota měl vyvrátit co tu psal kolega a o čem mluvil Lando? :grinning: tady někomu dobře strašákuje :grinning: ale tak kdo naposledy dostal 20s trest za to co předvedl Max v Mexiku? 2x10s během 4 zatáček?:smile:

3 Likes

Praveze fandovia RBR su ti, co to vedia priznat, narozdiel od fandov Hamiltona.

Hamilton:

• buranie do Massu
  • vyjadrenie, ze on nie je v boji o titul, tak nemusi davat pozor a pozor a vyhybat sa koliziam maju ti, co im ide o titul
  • Silverstone 2021

Vsetko zjavny zamer.

Verstappen:

• vytlacenie Hamiltona v Brazilii a Saudskej 21
  • Monza 21
  • Mexiko 24

Tak isto zamer.

To je prave ten rozdiel. My ako fans RB to prizname, ale to sa ti nehodi do kramu, a tak musis opat klamat a klamat a klamat:

1 Like

Pravda ktorej veríš tu vidíš ako je to subjektívne že je George nesympatický!

Ja si to myslím o Maxovi

A správy som myslela tak že fandom Maxa tam vypisuje a spamuje takéto drísty

Na názor majú právo ale ešte raz to prečítaj hovorím že je choré aby ti prišli a zamorili chaty takýmito drustami

Máš ten názor načo to napíšeš človeku ktorý s tebou jasné nesúhlasí ?

A budeš sa tam za vzdušnovat ako Max pôjde na miesto neho do Mercedesu a kecu ?

Išlo mi o to že načo je to dobré a prečo ho tam všetci tak tlačíte ? Ja nechodím tlačiť našich do RB :rofl: žeby niečo bolo zle ?

Poukazujem na toto správanie

A na agresivitu a X správ čo dostala po Tom ako niekto povedal čo si o Maxovi myslí ! Konečne

To je akože normálne ?

Ja neviem ja fans MV nepíšem súkromné správy s takýmito vecami

A áno Russell je chodiaci génius a za 1.30 minúty stihol vymyslieť celý komplot na Maxa, zanalyzovať ho aj zrealizovať hlavne keď v Tom čase stále stal na PP :rofl::rofl::rofl: ty on je lepší ako sme si mysleli

Presne takéto komentáre spomínam tieto dristy

Ale Max je čistý a morálny jak ľalia !

A celý čas nehovorím o inom len o Tom, že prečo toho Maxa tak trepu jeho fans do Mercedesu ? A nie kôli totovi to nebude

A prečo niekto niekomu napise také čosi do súkromnej správy …a nebol to jeden :rofl:

To bol len príklad tých reči …poukazujem na to ako máte pocit niektorí že hodný všetkého je len Max a len on je talent.

A toho ako veríte že len Max na pravo na tituly a dobre auto a jediný má hodnotu pre tím a F1 a podobne reči

Už ste jak kult LH

A mne nevadí ak niekto povie že Kimi to nemusí dať …mne vadí keď k tomu pridá že nie je to Max a nikto iný na to nemá. To sú 2 veci !

Este raz, lebo to mas nejako pomylene.

Koho tu zaujima nejaka nepodstatna fanpage tvojej nepodstatnej kamaratky a jej nepodstatne sukromne spravy?

Ja ked nieco pisem, tak pisem za seba a ked o niekom, tak o uzivateloch tohto fora.

Ale to iste robis ty tu. :sweat_smile:

Pytam sa to tu niekolkykrat na tomto fore - KTO? Kto su ti, co ho tlacia do Mercedesu? Kto su ti oni?

Jediny kto tu na tomto fore tlacil Maxa do Mercedesu bol Wolff.

Inak ho nikto nikam netlaci, ale zaroven kazdemu je jasne, ze ak vyvoj RBPT nepojde podla predstav a Max bude vidiet vacsiu sancu v Astone alebo Mercedese, tak prestupi do jedneho z tychto timov. A do Astonu ho tlaci sam Aston a do Mercedesu sam Wolff.

Wolff sa uprostred sezony o Maxovi vyjadroval tak, ze ho vobec nezaujimal nejaky Russell. Mal vysnivanu dvojicu Verstappen - Antonelli. Jeho jedinym cielom bolo ziskat Maxa uz pre 2025. Nevyslo. A pravdepodobne to skusi znova pre 2026.

Ty si strasne v koncoch, ked sa uchylujes k takymto vymyslom. Toto tu kto pise? Strasny komplex mas z toho Maxa.

No zaroven je pravda, ze Max je uz niekolko rokov suverenne najlepsim pilotom v F1, robi najmenej chyb, ma najvacsiu jazdecku hodnotu a spolu s Hamiltonom aj marketingovu, a preto sa o neho timy biju, hoci ma platnu zmluvu s RB.

Cituj kde toto kto pisal. Ja som to tu od serioznych uzivatelov necital, ze to nie je Max a nikto iny na to nema. Opat len vymysly od teba.

Myslel som, ze kult LH je druhy najhorsi po miestnom kulte FA, ale zjavne je najhorsi jednoclenny kult GR. :slight_smile:

1 Like

Nemusis zamerne prehliadat, ze ti tu Jos viackrat napisal maxove zlyhania a ze to bolo aj rbr fans kritizovane

To len tak

2 Likes

Jasný, on kritizuje Maxe stylem: on udělal tady kiks ve 3 závodech a u Hama píše celou sezónu 2011. Že vás tahle klauniada baví

1 Like

Mna to tiez nebavi, preto som to aj napisal :smile: