Irvine s Verstappenom súhlasí, no odkazuje mu, že Formula 1 ho nepotrebuje | Magazín F1 - F1online.sk

Otázka na apríl znie, či sa vedúce osobnosti Formuly 1 dohodnú na dostatočných úpravách pravidiel, aby utíšili hnev viacerých jazdcov v štartovom poli na čele s Maxom Verstappenom. Holanďan otvorene hrozí svojím odchodom zo športu, čo by mohlo FOM a FIA popohnať k činu, no podľa Eddieho Irvina by si nemal robiť veľké nádeje. Formula 1 ho vraj nepotrebuje.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/231604/irvine-s-verstappenom-suhlasi-no-odkazuje-mu-ze-formula-1-ho-nepotrebuje

Este ze na Irvinove komentare caka cely svet :slight_smile:

1 lajk

Fajn článek. Stojí za přečtení.

Súhlasím s Eddiem. F1 tu bola pred Verstappenom a bude aj po ňom. A tých 50 miliónov reže do živého.

Ja bych spis rekl, ze to znelo jako 50mil duvodu k zavisti, ze Max je tam kde je a on Eddie to muze tak akorat komentovat :wink:

Každý vidí v Irvinovom vyhlásení to čo chce vidieť. Niekto ho považuje za nezaujímavého, že F1fan, iný ho má zase za chudobného. Pardón. Závistlivého. Ani jedno podľa mňa nie je správne.

Jojo Eddie závidí prachy, kápl si na to. Všichni co řeknou, že F1 nepotřebuje Maxe do nekonečná, tak mu závidí prachy

Nemyslim si, ze kazdy kdo zmini Maxe a jeho odchod tak mu zavidi penize. Spis si myslim, ze kazdy kdo “resi” kolik Max vydelava tak mu to svym zpusobem lezi v zaludku. Stacilo rict, to co rekli uz mnozi, Max odejde .. bude to skoda ale zivot se v F1 nezhrouti .. ale tahat tam kolik vydelava mi prijde trosku “osobni” .. zvlast kdyz priznava , ze vlastne s Maxem a ostatnimy na kritice pravidel souhlasi.

S Emilem uz je to jen trapne.

On vobec neriesi ako vela zaraba, keby zarabal 1milion, povie ze ma 1milion dovodov. Je to len odozva na to, ze F1 je jeho praca a ma makat v tom za co je plateny a nie neustale kritizovat len preto, ze sa potackava v strede pola.

Ale ludia, ako ty si dovod vzdy najdu. Ano podme teraz kazdeho zatracovat, kto sa k Ver nevyjadri s nadpriemernymi chvalami, lebo jeho fans sa to nepaci….

Myslim ze 10 odjazdenych rokov v F1 dava Irvajnovi pravo vyjadrit sa ku vsetkemu co sa v F1 deje. To ze sa dnesne zavody vacsine nepacia je uz druha vec. Ale skusme byt tolerantni k ludom, ktorych neustale bombarduju otazkami a chcu sa na tom prizivit, kedze nic ine momentalne v diani neni…Jedine Verstapenov odchod a falosne dovody nadsadzovat Antoneliho nad Russella a potapat ho v kazdom novom clanku.

Sa čudujem že práve Verstappen kritizuje F1. Však FIA mu dala prvý titul prečo vtedy bol ticho a nekritizoval F1? Alebo keď Red Bull porušil pravidlá keď nedodržal rozpočtový strop prečo nekritizoval F1 vtedy?

2 lajkov

Ja napriklad nepotrebujem sledovat ako AI za pilotov vypusta technicke pasaze a pridava boost na rovinke.

3 lajkov

Preco? Podla Wolffa sa do F1 vratilo pretekanie a je to velmi vzrusujuce a je to skvely posun v oblasti ekologie.

Urcite len frfles, lebo nevyhrava tvoj oblubenec :rofl:

1 lajk

tak nepozeraj

2 lajkov

Verstappen nikdy nepovedal, že F1 ho potrebuje a zároveň nikdy sa netajil túžbou skúsiť aj iné série. V GTčkách testoval a jazdil aj keď v F1 vyhrával. Ak to tak bude cítiť, tak odíde.

Tak isto mi Max nepríde ako niekto, kto by kvôli peniazom ostal niekde, kde ho to nebaví. Môže mu byť úplne jedno, či má majetok 200M alebo 500M. Nikdy nebol typ človeka, ktorému by išlo primárne o peniaze alebo pozornosť.

1 lajk

ved ani nepozeram. nie som masochista.

1 lajk