Inžinier Norrisovi veľmi nepomohol. Skôr ho rozčúlil, myslí si Helmut Marko | Magazín F1 - F1online.sk

V McLarene budú po víkende v Imole analyzovať nedeľu a skúmať, či niekde mohli nájsť chýbajúcich sedem desatín na Maxa Verstappena. Určite odhalia viacero vecí, ktoré mohli zvládnuť lepšie. Podľa Helmuta Marka je jednou z nich aj komunikácia pretekového inžiniera.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/154965/inzinier-norrisovi-velmi-nepomohol-skor-ho-rozculil-mysli-si-helmut-marko

“Vysielačka medzi ním a inžinierom bola zaujímavá. Jazdil na absolútnom limite a on mu povedal, aby pridal,” pozastavil sa nad týmto momentom Marko. “Myslím si, že to ho ozaj rozčúlilo. Určite to nepomôže, keď sa v takejto situácii naplno koncentrujete.”

Inzinier mu len povedal, ze v 9tej zatacke je stale priestor na zlepsenie. Lando svojsky podakoval. End of story.

2 Likes

Marko zacina medialne hry, nenapadne vniest hadky medzi jazdca a inziniera ? To mi na neho nesedi… Zeby bol na tom RB vo vnutri az tak zle, aby mali potrebu medialne riesit taketo veci ? To mi skor pripomina natahovacky cez media medzi Hornerom a Wolfom…

1 Like

Žeby fakt šiel Newey do McLarenu ako sa prekecol Eddie Jordan? :slight_smile:

Nie že by som si to, ako ich fanúšik, neprial, ale pochybujem. Tam už si svoju slávu užil, tituly boli. S červenými titul ešte nemá a predsa je to prestíž získať s nimi titul či už ako jazdec alebo ako konštruktér.

1 Like