Ideálna jazdecká zostava podľa Günthera Steinera: Verstappena dopĺňa Rakúšan | Magazín F1 - F1online.sk

Günther Steiner v jednom z najnovších rozhovorov prezradil, z ktorých dvoch jazdcov by pozostávala jeho ideálna jazdecká zostava. Tirolčan by si do tímu neprekvapivo vybral úradujúceho šampióna Maxa Verstappena, ktorého by doplnil zosnulý Niki Lauda.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/140284/idealna-jazdecka-zostava-podla-gunthera-steinera-verstappena-doplna-rakusan
1 Like

Za mě Max a Gilles Villeneuve.

Max a Schumi. :slight_smile:

1 Like

Max a Jos Verstappen by bola idealna zostava.

Na začátku. Otázka je, kdo by byl v té poloviční sestavě, která by zůstala na konci :smile: .

Je mi jasné, že jde o výběr dvou nejlepších jezdců podle jeho vkusu a asi by neměli být z jedné doby. Pokud by měli tvořit tým, zvlášť v dnešní době, kdy se od jezdců očekává, že se budou podřizovat rozhodnutí týmu, tak je to samozřejmě nesmyslná sestava - ani jeden z nich by nepřipustil, že by měl druhému nosit vodu. U Maxe je to jasné, u Nikiho si možná pamětníci vzpomenou, jak nesmlouvavě šel ve Ferrari po Reutemannovi (kterého navíc osobně nesnášel), když ho vzali do týmu po r. 1976. Prakticky ho zlikvidoval jako třídu.

To by bolo pre ostatných smrteľné kombo, pokiaľ by dokázali spolupracovať, lebo pravdepodobne by si aj vzájomne nedarovali ani centimeter na trati.

2 Likes

Verstappen a prost

Všichni se pletete.
Nejlepší sestava byla Senna vs. Prost.
Proč?
Protože oba byli mistři svého oboru a jeden chtěl vždy porazit toho druhého až do posledního centimetru cílové čáry.

Môže byť, ale neviem to posúdiť, lebo vtedy som F1 ešte nesledoval. Musel by som si to nasledovať spätne, ale to už asi nie je ono. :slightly_smiling_face:

Zpětně se už ta pravá atmosféra nasát nedá. Proto nikdy nekomentuji jezdce, které jsem nezažil.
Oba jsou násobní mistři a byla radost je sledovat i když se navzájem vůbec nemuseli.

2 Likes