Hülkenberga po skalpe Ferrari tešia novinky na aute: Okamžite som cítil zlepšenie | Magazín F1 - F1online.sk

Nico Hülkenberg naďalej ukazuje, že Audi spravilo veľmi dobré rozhodnutie, keď mu ponúklo zmluvu. Nemecký pretekár je vo Formule 1 možno trochu nedocenený, ale opäť sa dokázal prebojovať do tretej časti kvalifikácie a dokonca poraziť obe Ferrari. Zásluhu na tom má aj Haas, ktorý vyprodukoval vydarený balík noviniek.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/162322/hulkenberga-po-skalpe-ferrari-tesia-novinky-na-aute-okamzite-som-citil-zlepsenie

Nico a Haas odvedli perfektní práci. :+1:
Skvěle povedený upgrade.

Možná jako jediný tým, kterému se povedl takhle masivní upgrade?

1 Like

Masakr, škoda že Alonso se toho posledního kola nedočkal, byli si ve všech částech Q dost blízko, a Alonso před Hulkem, ale myslím že by se v té Q3 musel sklonit i tak. Bude těžkým cílem pro zítřek, ale musej to zkusit :wink:

1 Like

Nas motokarovy pretekar v kategorii Fia academy karting nespravil hanbu ani na domacom podujati kde obsadil 4.miesto a celkovo je stale na fantastickom 2.mieste a ma stale velku sancu na titul :+1:t3:

Tuto seriu v druhom rocniku (v roku 2011) jej existencie vyhral mlady nenapadny pretekar menom Charles Leclerc

7 Likes

Výborně, velká gratulace :clap:!