Hülkenberga mal Haasu odporučiť sám Vasseur, píše Corriere | Magazín F1 - F1online.sk

Kolotoč špekulácií sa okolo Ferrari točí nevídanou rýchlosťou. Talianske denníky a zdroje sa priam predbiehajú so senzačnými informáciami a po talianskej Gazzette preberá štafetu konkurenčný Corriere della Sera. Tam nedávno písali o tom, že odchod Mattiu Binotta je už len otázkou hodín, teraz špekulujú o pošramotených vzťahoch medzi švajčiarsko-talianskym šéfom a jeho tirolským partnerom.


Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/84713/hulkenberga-mal-haasu-odporucit-sam-vasseur-pise-corriere

Nooo a ono sa nam to tak pekne postupne odkryva. Tak Vasseur ozaj do Ferrari? Inak co tym Hulkom sledoval, uz ma nejaky development plan s nim v Haase pre nove motorove pravidla? :smiley:

Ono v relativne blizkej buducnosti pride Ferrari o Alfa Romeo a ostane im len Haas…prehlbia o to viac spolupracu alebo Ferrari priberie niekoho ineho?

To nedava vobec ziaden zmysel. Schumacher predsa odisiel od Ferrari, preco by ho Binotto chcel v Haase? Ved v tom bola cela pointa toho Giovinazziho treningu, ktory nedopadol slavne. Keby Ferrari zaplatilo za miesto v Haase tak by tam jazdil bars aj Svarcman. Pokial zaplatit Ferrari nechcelo je logicke, ze Steiner isiel po skusenom a lacnom pilotovi. Vraj dokonca vyvolaval Ricciardovi, takze ten Vasseur mi do toho velmi nezapada.

Tak ono sa zase teraz hovorí, že o Vassauerovi uvažujú ale vetší záujem je o Brawna alebo dokonca údajne dali Hornerovi peňažnú ponuku, ktorá by mu zaistili dôchodok do konca života

Dnes někde psali že Brawn definitivně skončil v F1.