Hülkenberg priznal, že ho rošáda v Audi zaskočila | Magazín F1 - F1online.sk

Z Nica Hülkenberga sa už čoskoro stane pilot Audi. Nebude však pôsobiť pod Andreasom Seidlom, ako vopred očakával. Nad sebou bude mať celkom iné meno, ktoré v posledných mesiacoch vo Formule 1 chýbalo. Nemec priznal, že takýto zvrat nečakal.


Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/165273/hulkenberg-priznal-ze-ho-rosada-v-audi-zaskocila

No Nicovi teraz vôbec nezávidím. Projektu Audi budem fandiť, ale zrejme to minimálne zo začiatku bude pekne drhnúť a vyzerá, že sa Nico upísal dalšiemu pomalému tímu. Aby ho to pódium nakoniec fakt neobchádzalo celú kariéru.

Ale stále, víťaz Le Mans je víťaz Le Mans. Obzvlášť na prvý a jedinýkrát a s Porsche. To je lepšie než nejake pódium.

Tiež sa obávam, že si Nico pohoršil, hlavne vzhľadom na súčasnú kondíciu Sauberu a Haasu. Zdá sa, že Audi bude trochu prúser. :confused:

Pohoršil asi nie, stále má Audi zrejme väčšiu budúcnosť než Haas. Aj kebyže dopadnú ako Toyota či Jaguar - tí predsa stále boli lepším tímom než Minardi (ekvivalent súčasného Haasu).

Prúser ale môže byť, že to na to podium aj tak mať nebudú. Kebyže si trošku počká, možno mohla prísť ponuka z Mercedesu alebo RB.