Hülkenberg pripisuje fantastický výsledok autu: Vylepšenia fungovali! | Magazín F1 - F1online.sk

Už je to dlho, čo sme mali nejaké veselé dôvody, prečo písať o tíme Sauber. Od šiesteho miesta Nica Hülkenberga na Veľkej cene Austrálie bol švajčiarsky tím v podstate neviditeľný. Do Španielska však konštrukčná kancelária stajne nasadila vylepšenia a v nedeľu bol nemecký veterán v správnom čase na správnom mieste. Piate miesto v cieli vyzerá ako hotový zázrak.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/202777/hulkenberg-pripisuje-fantasticky-vysledok-autu-vylepsenia-fungovali

Bylo by to fajn, kdyby Sauber teď i posléze s Audi hrál trochu důstojnou roli. Každý krůček se počítá.

10 bodů je na spodku tabulky hodně znát. Hulk sice jezdce dne asi nezískal, ale páté místo získal naposledy v 2019 a to se hodně cení. :+1:

Jednoznačný jezdec dne.

2 Likes

Vcerajsí závod bol naozaj parádny. Bavil ma neskutočne pretože ponúkol vela minipríbehov. Samozrejme zase ukázal ak máš najlepšie auto potrebuješ pole a poptom v čistom vzduch pošetríš gumy a vyhráš. Ale oveľa zaujímavejší boli Max a Hulk. Max zvolil superagresívnu stratégiu a potom bohužial aj úplne nezmyselný výbuch nervov. Ak by ho neurobil dal by som mu maximálny kredit lebo dokázal miestami tlačit na mclareny hoci red bull podla mna vyslovene žral pneumatiky.
A teraz k Hulkovi. Ja si o tomto jazdcovi dlhodobo myslím, že je škoda že nedostal reálnu šancu jazdiť v top tíme. Myslím, že je to super stabilný, pracovitý a mimoriadne rýchly pilot. Včera naplno ukázal, keď v určitých fázach šetril gumy aby zase niekedy na ne pritlačil. A po reštarte dokázal predbehnúť dve autá na ktoré rozhodne Sauber nemá. Bavíme sa o Hadjarovi a Hamiltonovi. za mna absolútny klobúk dolu. Lebo tam bola aj jazda na hrane aj rozum aj výborná stratégia a hlavne úplná bezchybnosť. Naozaj by som mu aspoň jedno víťazstvo ešte doprial bolo by smutné ak by odišiel bez neho pričom v histórii by som z víťazstvom našiel podstatne horších pilotov.

PS: Red Bull si môže plieskať hlavu o múr, že ho nezobralii ako dvojku v čase keď sa sám núkal a chcel ho aj Max.

Hm to je otazka ci ma alebo nema. Nakolko dokaze vyuzivat potencial auta novacik Bortoleto a nakolko veteran Hulkenberg. Ten je tiez v stajni iba pol roka.
Potesitelne pre nich je to, ze vylepsenia zafungovali prave v Barcelone. To naznacuje, ze su na dobrej ceste aj do buducnosti.