Hülkenberg pretrhol čiernu sériu: Ďakujem Silverstone, ďakujem Británia za tento dážď | Magazín F1 - F1online.sk

Pódiová bilancia Nica Hülkenberga bola pred štartom týchto pretekov všetkým známa. Nemeckému pretekárovi sa však podarilo ukončiť čiernu sériu absolútne rozprávkovým spôsobom, keď v Silverstone vystúpil na pódium v podstate po štarte z posledného miesta. Bol to okamih, ktorý si vychutnal nielen Hulk a jeho tím, ale tiež každý fanúšik Formuly 1.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/206847/hulkenberg-pretrhol-ciernu-seriu-dakujem-silverstone-dakujem-britania-za-tento-dazd

Když měli ten pitstop za 4,6s, tak jsem dal pěstí do stolu. :smiley:
Nakonec to dopadlo perfektně. :+1:

4 Likes

Hulk zelam ti to a verim ze tu nie je nikto, kto by to podium Hulkovi neprial. Tak som si aj spomenul, ako ho Cyril vyhodil z Renaultu lebo nestacil za Ricciardom. Kto by bol vtedy povedal, ze Nico ziska podium po tom co Ricciardo bude po zalostnom posobeni pomaly aj zabudnuty v F1.

2 Likes

Já věděl že to dá i tak, poslední závody má fakt skvělé :clap: Sauber s ním udělal velký pokrok.

1 Like

Prý Ferrari nemělo od 1/2 závodu Hamiltonovu GPS, takže nevěděli, kde je na trati. :smiley:

Nemaj ani MultiViewer? :smile:

2 Likes

skoda, ze aj sam Ham nevedel, kde je na trati a za 1 kolo stratil 3. miesto a snad 8 sec na Hulka. Vacsia katastrofa bola uz len ten genialny napad nechat startovat LEC z boxu na suchych gumach…

Jestli jsem koukal správně, tak “tento” tým měl poslední pódium v roce 2012.
Kobayashi v Suzuce.

Asi by to nebylo špatný, kdyby se jelo. Bohužel to byl na začátku samý safety car, takže se nejelo a déšť tímpádem přišel po pár kolech. Kdyby se jelo bez SC, tak by déšť přišel třeba v 20+ kole.
Takhle jim to safety cary zabliy na maximum.

Mne to pripadalo tak, že Lewis chce to pódium Hulkovi dopriať a zámerne naňho neútočil. :smiley:
Inak, čo sa týka stratégie Ferrari, fakt neskutočné. Úprimne ani nechápem, prečo Charlesa posielali nakoniec do boxov. Tých pár kôl by snáď dojazdil aj na intermediálkach a horšie by aj tak neskončil…

1 Like

Za dnešok by si zaslúžil aj víťazstvo, veľká gratulácia. :slight_smile:

Tiez mi to slo hlavoi😁

F1 sledujem od roku 2010. Teda od sezóny, kedy v nej debutoval Hulk. Od začiatku mi bol sympatický. V 2012, keď bojoval v Brazílii o prvé pódium by mi ani nenapadlo, že rovnaký príbeh (teraz už s úspešným koncom) budem sledovať aj o 13 rokov neskôr.

Som fanúšik Alonsa, takže veľa radostných momentov som za tú dobu pri sledovaní F1 nezažil. Ale dnešok bol iný. O to viac som to prežíval.

Keď som vyrástol na Alonsovi, tak som vyrástol aj na Hulkovi. Keď ostal na mokrých gumách na trati a Hamilton išiel prezuť na suché gumy, tak som sa celý triasol a len volal bratovi, nech ma upokojí. Srdce mi bilo neskutočne a som rád, že to nakoniec zvládol. Pre mňa za tie roky naozaj najradostnejší moment a situácia, ktorú ani nepoznám. Pretože sme to azda nikto nečakali. Ukápla mi aj slza. Brutálny príbeh a bodaj by to neskončilo len pri tomto. :heart:

6 Likes

Ja verim, ze po tomto podiu uz dalsie pride lahsie.

1 Like

Hulkenberg by vyhral i v Red Bullu. :upside_down_face: xdd
Discord_xMdVPGA28x

1 Like

Uvidíme, nehneval by som sa, ak by sa z tohto stal zvyk. Ale treba sa vrátiť do reality a vidieť, v akom aute jazdí a koľko už má rokov. Ale uvidíme čo prinesie Audi v 2026. Možno nás to šokuje, tak ako dnešné pódium.