Hülkenberg ponúkol Verstappenovi zákryt: V kvalifikácii sme si pomáhali | Magazín F1 - F1online.sk

Nicovi Hülkenbergovi sa už tretíkrát v rade podarilo dostať do tretej časti kvalifikácie, za čo si zaslúži uznanie. Nebudú ho však chváliť všetci. V žalúdku bude ležať priaznivcom súperov Maxa Verstappena, ktorému pomohol k pole position. A nebolo to čírou náhodou.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/154317/hulkenberg-ponukol-verstappenovi-zakryt-v-kvalifikacii-sme-si-pomahali

Pro boha, to zase bude keců od jisté sorty lidí :grin:

5 Likes

Zase tam byl sám a McLareny i Ferrari po dvou, mohli si taky pomáhat.

1 Like

rozhodujúca desatina,tam určite bola,všetci v prvom sektore dosť strácali na Maxa…som tým prekvapený aj fanda McLarenu ale kľudne skonštatujem,že na tom nieje nič neférové…ja tebe-ty mne…náš čas príde…

no zbohom :slight_smile: haasovske ferrari motory budu mat od buduceho motora o 50koni menej! :slight_smile:

To si musíš vyřešit ve Ferrari ty. Proč ti zákazník (kterej má společný snad skoro všechno, co jde) tahá v Q hlavního konkurenta. :grin::grin::face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth:

1 Like

A mne tak pokazil tiket o 0.074 sekundy. Mohol som trafiť kurz 6.75 :exploding_head:

Co jsi to měl za sázku, jestli se můžu zeptat?

Že Piastri bude mat Pole Position.

Dôverujem zlepšeniam McLarenu a chcel som skúsiť vyšší kurz a Piastri mi na to prišiel ideálny.

1 Like

A zober si, aké množstvo tiketov pokazili ľuďom Rakúšania v hokeji na týchto MS. :slightly_smiling_face:

2 Likes

Kto by tipoval proti ním tie 1.0x kurzy? :smiley:

Tie kurzy 1.0x som mal ja a určite veľa ľudí na jemné navýšenie a na istotu ako súčasť viacerých kombinovaných stávok. Takéto stávky Rakúšania úplne rozbili. :slightly_smiling_face:

Keď si chceš vrátiť ušlý zisk, daj dnes našich proti Lotyšom v hcp -1.5g. :slight_smile:

Čo je hcp? :slightly_smiling_face:

Nejspíš handicap.

Handicap. -1.5g znamená, že tím musí vyhrať minimálne o dva góly.

1 Like

Keby som to včera dal, tak zisk by bol ešte ušlejší. :slightly_smiling_face:

Stejně tak se dá handicap sázet opačně když tak. Hraje (pro příklad) Kanada s Dánskem. Takže kdybys dal na Kanadu handicap jak říká Jos -1,5, Kanada musí vyhrát o dva goly. Při handicapu +1,5 (plus se dává na outsidery, mínus se dává na favority). Tak i kdyby Dánsko prohrálo 3:4, tak ty pořád vyhráváš

2 Likes

Díky za vysvetlenie. :+1:

Hovor mi o tom. :smiley:

Vcera som im fakt veril. Prva tretina mala byt 3:0 a bolo by vymalovane. Opat sa potvrdilo, ze my sme majstri v komplikovani si situacie. :smiley:

1 Like