To dnes můžeš taky, jenže F1 některé záběry raději ani nevysílá, aby ututlala katastrofální nedostatky současných vozů.
No jde o to, jak moc konstruktivní tahle rada je.
Ono já chápu, že se nedá zavděčit všem a pak je tahle rada na místě. Vždycky se najde skupinka lidí, která už nebude spokojená. A při větších změnách tuplem, tam to je snad i lidská přirozenost, že si to “musí sednout”, a spousta lidí bude volat po krocích zpět, i když to je mnohdy iracionální jako například současná debata o návratu atmosfér (Né, opravdu když se vrátí atmosféry, tak F1 stejně nebude tak dobrá jako předtím
)
Ale…podle mě teď F1 vykročila tak moc mimo, že tahle rada není na místě. A je vidět, že i samotná F1 si to uvědomuje, že se to musí změnit (autocenzura záběrů ze závodů, tlak na změnu pravidel i přes protitlak Mercedesu, atd.)
Ale…třeba jsem se jenom já dostal do té skupinky “iracinálních brblalů” a realita je jinde.
Jako vždycky to může být o úhlu pohledu.
Svata pravda.
Nepaci sa mi to a ani to nepozeram.
Však když se ti něco nelíbí, tak se na to nedívej, odejdi a nekomentuj to. Je jedno, jestli je to F1, geopolitika, vnitrostátní politika, ekonomická situace nebo lidská blbost. Prostě budeš furt odcházet až ti nezbyde nic jiného, než cestovat do vesmíru, prostě rada nad zlato
Buď ti na něčem záleží nebo ne, pokud ne, tak to vzdáš jedna dvě, pokud tam nějaká vazba na danou věc už je zakořeněná, tak to prostě chvíli trvá než to pustíš k vodě a do té doby vyjadřuješ svůj názor - kritiku, a doufáš že se přidá více lidí a budeš vyslyšen. Zabírá to, zatím, naštěstí. Někoho posílat rovnou ať se teda nedívá, a bez kritiky zmizí, co na to říci. Zatím díky ne, kritika je na místě neb chceme lepší F1. Když prohrajeme, zmizíme, o tom to je.
No jo taky, ale uz ne neplaceně na Primě.
Ja ani ČT poplatky neplatím.
De to dozadu.
Já mám F1 TV a jsem spokojený. Sice mi některé informace v titulcích uniknou, ale zase nemusím poslouchat některé žvásty a to je velký dar.
O tom bych uvažoval, kdyby ta F1 stála za to, nebo aspoň ten Aston něco předvedl. Teď si vystačím s online streamem zdarma.
Dá se tam kompletně sledovat F2 a F3 i s kočandami včetně trenálů.
V podstatě ano, záleží na úhlu pohledu. Pro mě je i tohle zajímavá zkušenost a těším se na to, jaké změny se nakonec domluví a jak bude závodění vypadat. Nebude-li mě to bavit, určitě si najdu jinou zábavu, jako se to už několikrát stalo. Jestli něco baví nebo nebaví ostatní je mi celkem volné, možná proto mě ani nebaví se o tom dokola bavit
. Asi jsem taky řekla všechno a už bych se točila v kruhu…
dost trefne ![]()
to by som nenazval radou, ale dost arogantnym splechom
zabil do diktat progresivnych bolsevikov z Bruselu
…a čo tento šašo chce sám sa točiť po okruhoch….![]()
![]()
![]()
Opatrne tady
….
Neco podobneho jsme tu uz meli a rikali jsme jim soudruzi
.. kdo urcuje co je negace a co je jen jiny nazor? Tenka linie…
Ale prosím Tě, já si je pamatuju dobře. Takže se jenom můžu smát, jak teď kdekdo ostatní označuje za soudruhy a připadá si jako největší kapitalista, přitom většinou nic není méně podobné pravdě. Tohle je jenom konstatování obecného faktu, však nikdo nikomu nic nezakazuje. Ne náhodou jsou momentálně nejúspěšnější destruktivní strany plné strašení a pumpování nenávisti. Ne, že by tomu sami představitelé věřili, jenom vědí, že vždycky osloví víc lidí než s pozitivním programem.