Hülkenberg o návrate: Rozhovory prebiehajú pozitívne | F1online.sk

Pretekár, ktorý nikdy nestál na pódiu, napokon nevylučuje, že by si mohol zajazdiť ešte aj v tomto roku. „Pochopiteľne, že kvôli korone sa môže stať všetko, ale nečakám, že sa tak nevyhnutne stane. Udržujem sa vo forme a snažím sa byť taký pripravený, ako sa len dá. Určite si však nemyslím, že takáto šanca príde každé dva týždne. Radšej pracujem na svojom budúcoročnom návrate.“

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/8778/hulkenberg-o-navrate-rozhovory-prebiehaju-pozitivne

Dopriala by som mu Red Bull. A v podstate aj RB-ulu jeho. Ak Albon skončí tak za mňa jasná voľba. S Maxom by mohol byť super dvojica.

Podla vysledkov, poputuje do RB Gasly :smirk:

Obávam sa že ten sa odpísal minulý rok. Nemám dojem že ho chcú späť inak by tam už bol.

Mimo to pochybujem že by Thajci dovolili vymeniť Albona za iného mladíka.

O tom sme pochybovali aj v Strollovom time. A vida, mlady mozno dostane padaka, ak tam pijde Fetel. Perez ho prejazdi pravidelne a ma za sebou silnych sponzorov…
RB neviem koho zoberie, ak to bude Albon packat do konca sezony… Mozno mu daju este buduci rok sancu a potom dovi dopo, ak sa to nezmeni. :roll_eyes:

U Hulka mi dáva zmysel jedine, žeby ho angažovali v Alfe Romeo namiesto odchádzajúceho Kimiho, aby sa popri skúsenom mazákovi ukázal nejaký mladík, či má potenciál postúpiť neskôr do top tímu. Nikde inde mi Hulk nesedí.