Hülkenberg: Nespraviť chybu bolo takmer nemožné. Zvláda to len Max Verstappen | Magazín F1 - F1online.sk

Počet pilotov, ktorí v nedeľu nespravili žiadnu chybu, by sme mohli zrátať na prstoch jednej ruky. Jeden však aj medzi nimi vynikal. Max Verstappen predviedol výkon, o akom sa sníva každému jazdcovi Formuly 1 a dočkal sa oslavných ód aj od svojich súperov. Jednu poklonu mu vystrúhal Nico Hülkenberg.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/178518/hulkenberg-nespravit-chybu-bolo-takmer-nemozne-zvlada-to-len-max-verstappen

vseci chvalia Max-a.
Ale ako k tomu pride Perez ?
Ved sa mu podarilo prist na krasnom 11 mieste. A nikto to neoceni … :grin:

A teď můžeme spekulovat jestli Verstapen skutečně poslal Nor. mimo trať nebo se tam poslal sám a MV dostal trest jen protože byl poblíž

Porazil obidva Saubery. Krásny výkon.

1 Like

Nene Nico podle místní šlechty to Maxovi vyhrála FIA jako vždy když vyhraje :rofl: :rofl:

1 Like

Nezmysel aby boli vsetci babráci a jediny borec Max.
Co som nepochopil bol výjazd Strolla do štrku, to chce riadny kus logiky …

Nico, ty jeden RB / Max fanatik. :smiley:

1 Like

tak ja si myslím že Verstapen išiel perfektne, ale taktiež krásne išli Russel, Ocon, Gasly a netreba zabúdať na Leclerca… ktorý to Ferrari udržal oproti Sainzovi na trati…

3 Likes

K Nicovi, on se chybou na vodě v Brazílii připravil o svou de facto jedinou šanci na výhru v kariéře. Kolize s Hamiltonem v roce 2012.

Charles to tiez jedenkrat neudrzal na trati. Nic strasne ale perfektne to nebolo.
Bottas, piastri aj ini to udrzali medzi ciarami. Ide len o to ako rychlo sli. Osobne by som perfektnu jazdu dal len zopar jazdcom. Maxo potrebuje iny superlativ.

Max to zvládol so superlicenciou úplne superlicenčne oproti ostatným umelcom. Ja som napchal tieto podmienky do pc hry F1 a skúsil som to aspoň takto, no hneď po štarte som oral trávnik a v piatej zákrute som ostal na troch kolesách a bez predného krídla :smiley: :smiley: :smiley:

A tuším aj o pódium v Hockenheime 2019 alebo kedy to bolo… na druhú stranu ale má v daždi víťaznú kvalifikáciu (taktiež v Brazílii), čiže ťažko vlastne povedať, či to v daždi vie alebo nie.