Hülkenberg nechápe trest za uliaty štart: Nič som nespravil | Magazín F1 - F1online.sk

Komisári po štarte intenzívne skúmali opakované zábery z monopostov Sauberu. Obaja jeho piloti boli vyšetrovaní za uliaty štart, pričom Nico Hülkenberg sa päťsekundovej penalizácii nevyhol. Nebol si však vôbec vedomý toho, že by na štarte niečo pokazil.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/210547/hulkenberg-nechape-trest-za-uliaty-start-nic-som-nespravil

Tvl, horší “ulitý” starty už prošly, jenže Hulk je prostě vzadu, tak opentlit :-1:

2 Likes

evidentne sa jemne posuval dopredu… to hovoril rovno komentator na F1.com Imho je ale odlezite, ci presiel pred startom ciaru, alebo nie… ked nie, nemali mu dat trest… Chapem ale, ze jeho rychlost nebola nula, bola mala ale kladna… Nabuduce treba stat na brzde, ako ked stojis na cervenu v krizovatke…

Jde hlavně o ten senzor. Pokud něco zaznamenal, tak komisaře nic nezajímá.

Trest pro Hulka je nesmysl vzhledem k tomu, co v nedávné době všechno prošlo.

1 Like

Tak pokud byl najetý těsně k čáře, tak malý pohyb stačil k tomu aby spustil senzory.
Nazval bych to spíš smůlou než nesmyslem.

Není uplně u čáry, jak říkám, viděl jsem horší a nic se nedělo. Není to tak dlouho co jsem na to čuměl a divil jsem se že to prošlo. Tohle mi přijde jako slabý odvar. Asi prostě smůůůůla :face_with_hand_over_mouth:

1 Like

Ano, komisaři schválně čekali až si schladí žáhu na Hulkovi :grinning:

Jak říkám, když najedete na konspirační myšlení, tak vás to bude akorát sr át

2 Likes

Je to do očí bijící. Ale abych měl klid, napsal jsem že prostě smůůůůla, tak mě nech být :stuck_out_tongue_winking_eye:

2 Likes

Ještě je druhá varianta, že po kritice minulých kontroverzních rozhodnutí, kdy prošly mnohem větší pohyby, došlo ke zpřísnění metodiky.
Místo emočních výlevů by jsi měl hledat víc informací. :stuck_out_tongue:

1 Like
2 Likes

Další rozchod. :grinning:

…jen si představuju jaký to je asi rozejít se kvuli ulitýmu startu a zpřísnění startovací metodiky. :thinking: :smile:

2 Likes

S ním to nemá cenu, je jen slepý konzument, maximálně otrok AI, sám už na nic nepřijde. Ve vztahu nepoužitelnej :smile:

2 Likes

jj kam by to vedlo vid? za chvili by ti i darky schaněl přes chatgpt. To je to poslední co chceš. :smiley:

1 Like

On je navíc krkavej, nepustí ani kačku. Za celou dobu vůbec nic!

2 Likes

Jak se ti podaařil úpal a úžeh, když jsou tak nízký teploty? :thinking:

2 Likes

:100: citlivější startovací senzory byla poslední kapka, rozumím.

2 Likes

Já mu předal kolík (štafetový :smile:) lásky, a on ho vrazil Puffovi … :man_shrugging:

2 Likes