Hülkenberg a Haas? Fanúšikovia by to milovali, hovorí Steiner | Magazín F1 - F1online.sk

Sú dni Micka Schumachera v Haase skutočne spočítané? A bude nasadenie Nica Hülkenberga alebo Antonia Giovinazziho pre americký tím skutočne krok vpred? Stajňa z Banbury už nechce do svojho kokpitu posadiť nováčika a s rozhodnutím okolo Micka Schumachera naďalej otáľa. Čo tým Haas a Ferrari sledujú?


Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/77066/hulkenberg-a-haas-fanusikovia-by-to-milovali-hovori-steiner

Mě osobně by osvědčený Hulk v F1 hodně potěšil. Jen ten Haas mi do toho moc neladí.

Pokud jde o Ricciarda, souhlasím se Steinerem tak napůl - myslím, že nejen Ricciardo, ale i Haas by se měl rozhodnout, co vlastně chce.

Neviem čo všetci s tým Hulkom majú. Úplne zlý asi nebude. Ale vždy keď mohol v F1 niečo dosiahnuť tak to pokazil. Mal dosť šancí. Aj taký Stroll sa dokázal chytiť šance a mať nejaké to pódium a má aj nejaký rekord ak si pamätám dobre.

Presne tak ako pises…doteraz som nepochopil co ten clovek vlastne v F1 robil…taky uspavac…

Koľko rokov sa ešte bude omieľať Hülkenbergove meno? Veď už aj jemu to musí byť trápne. Profesionálny zaskakovať, ktorého ale v top tíme nikto nechce.

No Nemcom reálne hrozí, že okrem VC už zostanú aj bez pilota, pričom ešte nedávno sa tam preháňali pravidelne 3-4 naraz a organizovali 2 VC. Tak hlavne, že máme 3 VC v USA a tlačia tam nasilu tragédov pozbieraných z regionálnych súťaží. Za chvíľu sa nám bude rozširovať rošt, nie kvôli atraktivite ale aby mali kam nastrkať všetkých tých svojich Japoncov Číňanov Indonézanov Kórejcov Katarčanov a Arabov. Do pár rokov ako Nemci dopadnú FRA ITA alebo BRA

1 Like

Uz som to napisal pod inym clankom, ze Hulk mi pride ako druhy Pedro de la Rosa. Taky fajn jazdec do stredu pola, co dieru do sveta nespravi, ale nakoniec po x navratoch definitivne v F1 skoncil ked mal po 40tke :slight_smile:

No len s tym rozdiel ze Pedrito mal podium

Kedy sa mu zadarilo? V Mcl to bolo? Nechce sa mi googlit.

Hulk je lepšia voľba ako Gio, ale aj tak. Uprednostniť “starého” hulka pred mladým Mickom je podľa mňa blbý nápad

1 Like
  • myslim ze by spravili najlepsie keby si nechali schumiho… ak uz dokaze porazat magnusena, tak je to dobry signal…
  • a potvrdzuje sa to iste co aj v nizsich sampionatoch… schumi potrebuje viac casu na adapataciu a potom prichadzaju aj ocakavane vysledky…
  • ale ci bude mat niekedy na titul si netrufam povedat. je vysoko pravdepodobne ze nie. nepovazujem ho ani zdaleka za talent typu verstappen, norris, leclec alebo russel.

Pamätná GP Maďarska 2006 s víťazným Buttonom na Honde. Pedro finišoval druhý na McLarene.

2 Likes

Neviem, ci by pre Hulka bola velka vyhra taky Haas. Ved to by ustanovil neprekonatelne negativne rekordy. Aj ked - pomaly bude 35 pretekov v sezone, tsnad ho niekto nahodou prekona…

Jj v Mclarene ked Montoya skoncil po prvej polke sezone cca…asi to.bolo v Madarsku