Hughes: Verstappen už nemôže jazdiť ako Verstappen, ale nemôžu si to dovoliť ani jazdci McLarenu | Magazín F1 - F1online.sk

Alonso si ho tam vyjezdil, to ti to tak trhá srdce? :smile: Prostě má titul jak z F1 tak z WEC, což se ještě nikomu jinému nepovedlo :slightly_smiling_face::+1:

2 Likes

Alonso odešel v době kdy byl MB na vrcholu. Oni neměli zajem ani o Verstappena, když brali tituly s Hamiltonem (ze kterého si taky jen utahuješ), neměli v té době zajem o nikoho jiného…to že tohle nejsi schopen pobrat je fascinující.

2 Likes

Mne? Mne je úplne jedno, že ho má, ba dokonca som za to rád, lebo som mu tam fandil.

Skôr niekomu inému trhá srdce fakt, že Vettel je v F1 oveľa úspešnejí ako Alonso. :grin:

4 tituly vs 2 tituly, 53 wins vs 32 wins (vrátane najväčšieho podvodu v histórii motoršportu). Tu ti na vyváženie tých dvoch titulov nepomôže ani 20 titulov WEC, WRC alebo Dakar. :clown_face:

2 Likes

… a kde je teda problém? Prostě Alonso vyhrál jak F1 tak WEC :sunglasses:

2 Likes

Úspěšnější je, ale lepší pilot ani nahodou. Musíš to rozlišovat.

1 Like

a to tvrdí kto? ty? :stuck_out_tongue: len sa pytam ci mas patent na pravdu :smiley: mier

Ja neviem kde je problém, ty mi povedz. Proste Vettel vyhral 4x titul v F1. :sunglasses:

WEC tu nikto nerieši, len ty. Človek by mal až pocit, že ti dochádzajú argumenty.

1 Like

Už jen na zakladě porovnání účasti Alonsa a Vettela v Astonu vedle Strolla.

2 Likes

Tak mohl vyhrát soutěž v pletení.

Who cares?

WEC nikdo neřeší? Tak proč tu o tom píšeš? Jo aha, Alonso tam má taky titul, už chápu :smile:

1 Like

Pravdu díš, tak malý rozestup jako mají ti dva v AM letos, Vettel a Stroll neměli.

1 Like

To leda ten Vettel, pro toho v motorsportu není místo :smile:

1 Like

tak podla mna bol vettel lepsi pilot na zaklade titulov atd… co teraz? :slight_smile:

1 Like

Seb už dávno řeší něco jiného (rodina, ekologie, svět). Horší s Alonsem, to je jednorozměrná bytost. Ten má opravdu jen ten volant a jinak nic.

1 Like

… a podle mě ne, neb jsem to sledoval, co teď? :sunglasses:

1 Like

… a koho to zajímá? Ty jsi vytáhl pletení :smile:

2 Likes

Veru tak. Scrollni si vyššie a pozri sa, kto ho začal riešiť. Tak ako obvykle.

WEC nikoho nezaujíma viac ako F1. Preto s WEC prídeš vždy len ty alebo tvoji dvaja spriaznení blbečci. :grin:

2 Likes

Tak to mi je tě líto že nad tím ztrácíš čas když to neřešíš :grinning:

2 Likes

Protože WEC má tady asi stejný význam, jako kdybys v cyklistice řekl: má sice méně titulů mistra světa, ale zato vyhrál mistrovství Evropy!

1 Like

Hlavne Vettel vo svojom primetime.

Každý pilot má lepšie aj horšie sezóny. Aj Vettel, aj Alonso, Hamilton a iný (uvidíme, či ich bude mať aj Max).

Akurát, že v tých svojich najlepších sezónach bol Vettel ďaleko lepší, dominantnejší a konzistentnejší ako kedy dokázal byť Alonso.

Fernando sa nikdy ani len nepriblížil Vettelovej sezóne 2013. :grin:

3 Likes