Alonso si ho tam vyjezdil, to ti to tak trhá srdce?
Prostě má titul jak z F1 tak z WEC, což se ještě nikomu jinému nepovedlo 

Alonso odešel v době kdy byl MB na vrcholu. Oni neměli zajem ani o Verstappena, když brali tituly s Hamiltonem (ze kterého si taky jen utahuješ), neměli v té době zajem o nikoho jiného…to že tohle nejsi schopen pobrat je fascinující.
Mne? Mne je úplne jedno, že ho má, ba dokonca som za to rád, lebo som mu tam fandil.
Skôr niekomu inému trhá srdce fakt, že Vettel je v F1 oveľa úspešnejí ako Alonso. 
4 tituly vs 2 tituly, 53 wins vs 32 wins (vrátane najväčšieho podvodu v histórii motoršportu). Tu ti na vyváženie tých dvoch titulov nepomôže ani 20 titulov WEC, WRC alebo Dakar. 
… a kde je teda problém? Prostě Alonso vyhrál jak F1 tak WEC 
Úspěšnější je, ale lepší pilot ani nahodou. Musíš to rozlišovat.
a to tvrdí kto? ty?
len sa pytam ci mas patent na pravdu
mier
Ja neviem kde je problém, ty mi povedz. Proste Vettel vyhral 4x titul v F1. 
WEC tu nikto nerieši, len ty. Človek by mal až pocit, že ti dochádzajú argumenty.
Už jen na zakladě porovnání účasti Alonsa a Vettela v Astonu vedle Strolla.
Tak mohl vyhrát soutěž v pletení.
Who cares?
WEC nikdo neřeší? Tak proč tu o tom píšeš? Jo aha, Alonso tam má taky titul, už chápu 
Pravdu díš, tak malý rozestup jako mají ti dva v AM letos, Vettel a Stroll neměli.
To leda ten Vettel, pro toho v motorsportu není místo 
tak podla mna bol vettel lepsi pilot na zaklade titulov atd… co teraz? 
Seb už dávno řeší něco jiného (rodina, ekologie, svět). Horší s Alonsem, to je jednorozměrná bytost. Ten má opravdu jen ten volant a jinak nic.
… a podle mě ne, neb jsem to sledoval, co teď? 
… a koho to zajímá? Ty jsi vytáhl pletení 
Veru tak. Scrollni si vyššie a pozri sa, kto ho začal riešiť. Tak ako obvykle.
WEC nikoho nezaujíma viac ako F1. Preto s WEC prídeš vždy len ty alebo tvoji dvaja spriaznení blbečci. 
Tak to mi je tě líto že nad tím ztrácíš čas když to neřešíš 
Protože WEC má tady asi stejný význam, jako kdybys v cyklistice řekl: má sice méně titulů mistra světa, ale zato vyhrál mistrovství Evropy!
Hlavne Vettel vo svojom primetime.
Každý pilot má lepšie aj horšie sezóny. Aj Vettel, aj Alonso, Hamilton a iný (uvidíme, či ich bude mať aj Max).
Akurát, že v tých svojich najlepších sezónach bol Vettel ďaleko lepší, dominantnejší a konzistentnejší ako kedy dokázal byť Alonso.
Fernando sa nikdy ani len nepriblížil Vettelovej sezóne 2013.